su saatten sonra zaten yaptigimiz sey o. sponsor kadin bize sundugu teklifte tabiiki de turkiyeye hemen donmeyecegimiz icin, ocean city MD ye geldik bugun. sabah 7 de ciktik yola ogleden sonra 4 gibi varabildik ancak. ve yoldayken kadini aramamiza ragmen bizi beklemeden kapatmis saat 4te. ustelik kapida 5te kapaniyor diyor. yarinda malum 4 temmuz yani resmi tatil. kadinla persembe gorusecegiz. biz de burada kapi kapi is aramaya basladik ama nafile. heryer artik cok gec diyor. sirket bizi gec gonderdi ds 2019 u basamadigi icin. ustelik onlarin yuzunden olan bi gecikmeye ragmen bizden fazladan para aldilar ucak bileti icin. tukiyedeki arkadaslara gelmeyin maili geldi dun. kadina bize is bulmak zorundasin, elimizde kontrat var dedik. kadin sizin kontratiniz clementon parktaydi ben size burda is bulmak zorunda degilim diyor. siz kendiniz bulabilirseniz bulun diyor.burdaki insanlar amerika dis isleri bakanligina(ya da o tarz bisey orjinal adini tam bilmiyorum) sikayet edin her turlu yardimci olurlar diyolar. ve burdaki turkler her yil kac tane ogrenci bu durumda buraya geliyor dedi az once. sikayet edecegimizi soyledim. mutlaka yapin artik buna birinin dur demesi lazim dedi. 300 kisilik yere 700 kisi gondermek ne demektir?