Work and Travel
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Karar için yardım Texas / Florida

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Karar için yardım Texas / Florida

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle bu sene mezun oluyorum (inşallah ), hal böyle iken work and travel için son şansımı kullanmak istiyorum. Öte yandan Kasım ve Aralık aylarında tüm zamanımı staj programlarını araştırırken harcadım ve sonrasında kişisel meseleler nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldım. Şubat ayında kafama dank etti ve gidip ön kayıt ücreti yatırdım bir şirkete dedim bana iş bulun gideceğim. Deu Turizm İşletmeciliği bölümünde okuyorum bu arada (4 yıllık sormadan söyleyeyim )

Girmiş olduğum çift aşamalı mülakatların sponsorla olan ilk aşamalarında genellikle 20-25 kişi içinden tek high pass alan kişi olarak ingilizce seviyemin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten akıcı bir şekilde konuşabiliyorum, ama bu saatten sonra aşırı seçici olamayacağımın farkındayım. Sadece wat yapıp bir skandal olmadığı sürece kötü geçiren pek az kişi duyduğum için gitmek ve görmek istiyorum oraları.

Sadede geleyim, Texas / Galveston adasındaki Pleasure Pier mülakat sonuçları olumlu gelmiş, fakat pozisyonun ne olacağı konusunda bir bilgi yok henüz, Pazartesi günü belli olur herhalde.

Bunun mülakatından önce başka bir sponsorunkine girmiştim, aslen New York'ta konaklama + 3 öğün yemeğin işveren tarafından karşılandığı bir iş içindi (Dağın başında ama olsun). Fakat sponsor görevlisi (?) ingilizce seviyemi çok iyi bulup Panama City Beach(FL)'te saati 10 dolarlık stand görevlisi tarzı bir iş için beni teklif etmiş. İşin ilginç yanı bu işin başlangıç tarihi iş detaylarında en erken 15 Mayıs olarak belirtilmiş, sponsor da benim 15 Haziran'da başlayacağımı biliyor ama herhalde adam bulamamışlar çalışacak diyorum. Neyse bu işin mülakatı geçen Perşembe olacaktı hazır beklerken teknik sorun nedeniyle ertelendi.

Son paragraf Danışmanım haklı olarak bunu kabul et çünkü diğerlerinin mülakatına bile girmedin henüz diyor. Bekletmemiz zor olur, ama illa diğerlerini istiyorsan bunu geri çevirebiliriz diyor. Çok kararsız kaldım, tek isteğim tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan samimi fikirlerini duymak. Duvar gibi yazıyı okuyup yardım eden arkadaşlara ikişer bira ısmarlayacağım. Diğer işleri mi kovalayayım? Yoksa garanti iş varken atlayayım mı?

/Edit: Bu arada forumdaki Galveston - PBC hakkındaki tüm konuları hatmettim diyebilirim. PBC sanırım ilk tercihim olurdu ama mülakatı kasıntı geçeceğe benziyor, hani iş kesin değil büyük ihtimal olsa da.
    Konu kzlsakal tarafından (08-04-2012 Saat 01:03 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: Ek not

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)