Merhaba arkadaslar 5 kere j1 vizesi almis ve 4 kere de wat a katilmis biri olarak , bazi arklarin 1 kere wat a katildiktan sonra direk ben bu isi ogrendim burdan da biraz para kaldiralim gecen sene calistigim yerde patron beni seviyordu bi kac yerde de arkim var, yeni gideceklere ben job offer bulup satim mantigi oldugunu goruorum, bi kac yerde de duydum 50-100 lira arasinda job offer satanlari ,simdi sunu soluorum kesinlikle bole kisilere guvenmeyin. bence de cok mantikli gidip fullplacement a 1300$ dolar vermektense , self e kayit olup 400-500$ vermek. Mantikli olarak dusunursek 150-200$ job offer a verip 400$ de sirkete yapti sana 600$ yarisindan daha az bi ucrete getirmis oluorsun . Bu sitede guvenilir bikac senedir yazan ve wat a katilmis uyeler var anca bole kisilere guvenip bu ise atilabilirsiniz. Long story short ben 2-3 kisiye 4 senedir ayni yerde calistigim restaurant da is bulabilirim ama cok iyi ingilizceniz olmasi lazim ve 150 dolardan assagiyada bunun icin ugrasmam. Eger bole job offer satmayi dusunen baska arkadaslarda varsa buraya nekadar istiorlar, nasil bi is sunuyorlar yazsinlar ki bulmak kolay olsun wat a self le katilmayi dusunenler icin.