Alıntı mklasl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam türkiiyeden gelirken ayarlanan ve sözleşmede geçen saatleri vermeyen iş taco bell ilk işim hala devam ediyorum bu işe haftalık 15-17 saat olsa bile.zaten sadece farklı ortam olsun diye gidiyorum bırakacam yakın bi zamanda.kendi bulduğum 2. işim ise Subway.gerçekten çok iyi bir iş ilk işle herşeyi ile dağlar kadar fark var.çalışırken kendi restorantım gibi çalışıyorum.işini biliyosun nerde ne zaman ne yapacagını biliyosun kimse sana karışmıyo tabi bu birlikte çalıştığın kişilerle alakalı bir durum sanırım.İlla kötü olan Subway de vardır...
Subway de çalışmak güzel olurdu ama ingilizcenin yetmemesinden çekindim. Sonuçta ordaki çalışanları zor da bırakmak, yani sana iş veriyorlar ve gelen müşterileri anlayamamak çok kötü olurdu. Yoksa buradaki Subway ler çok cana yakın, hatta geçen eleman arıyorlardı, benim de yemek yemeye gittiğimde iş aradığımı söyledim, çalışmak ister misin dediklerin de teşekkür ederim, restaurantta çalışmak istiyorum dedim. Senin adına da sevindim, kira ücretin de yok heralde patron karşılıyor Bir de sözleşmeye sahip misin Subway de, buradakiler bahsediyordu kaçak çalışmak yok diye Subway lerde ?