--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekkürler,Diğer konuda söylenenleri son kez toparlamak kendime bir plan açısından herşeyi son kez kesinleştirip işemlere başlamak istiyorum.

Şimdi anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bulduğum işin job offerını sponsorum olan american work adventures şirketine yolladığım zaman kabul etmek zorundalar

Bana iş bulmakla yükümlü olan şirket hcms'nin yapabilceği hiç bir yükümlülük kalmıyor yani onu tamamen aradan çıkartmış we Allahın izniyle o heriflerden kurtulmuş oluyorum

Work and Travel vizesinin work kısmını bulduğum yeni iş ve sponsoruma yolladığım job offerla sürdürmüş oluyorum onlarında vizemi iptal etmesi için bi neden kalmamış oluyor?

Eğer hatam warsa düzeltin bu şekilde programın sonuna kadar usa da kalıp diğer girişlerimde ve başwurularımda da hiç bir sıkıntı yaşmam değil mi?

Ve ayrıca daha önce wat yapmış bu çeşit sorunlarla karşılaşmış arkadaşlarımız tekrar usa'ya girişlerinde vize başvurularında ve watlarında bir problem yaşadılar mı?

Ülkeyi terketme süremiz kesin olarak ne kadar? ve bu süreyi aşarsak neler yaşarız?