herkese selam arkadaslar, su an amerikadaki ikinci gunum ve izlenimlerimi sizle paylasmak istedim. biraz sansli basladim olaya daha Ataturk havalimanindayken omer asik`la karsilasip fotograf cektirip iki muhabbetin belini kirdik ucak yolculugu da gayet guzeldi direk ucuslarda sinirsiz icki olayi cok guzel bi sey gercekten. O`hare havalimanina inince hissettigim duygulari size anlatamam, insanlarin telasi olsun, etraftaki duzen olsun, sistemin oturmuslugu olsun cok etkiliyor gercekten sizi, simdi rafet el romani daha iyi anliyorum o bos yuz ifadesini fln chicago gercekten mukemmel bi sehir arkadaslar, ancak soyle bir tuhaflik var ki amerikalilar kim olursaniz olun once size bi ekstra mesafeli yaklasiyor sonrasinda ise beklemediginiz bir ilgi gosterebiliyorlar. ilk gunumde sirtta canta 2 saat bos bos gezdim ki en sevdiim seylerden biri bu. sears ve the bean i gormenizi oneririm ve en onemlisi. Blues bar lar arkadaslar kesinlikle gidin, diger gece klubleri gibi kasinti olmuyor, yasli insanlar cogunlukta ama olaya marjinallik ve rahatlik katan da zaten o, daha ilk gunden 2 hatundan numara almis olmanin verdigi rahatlik paha bicilemez dedigim gibi biraz sansli bi adamim bi gunluk yaninda kalacagim cinli adam su an ise gitti ve biraktigi notta kendimi evimde gibi hissetmem gerektigi ve rahat olmam, karsimdaki 20 kusur inc`lik Mac de cabasi cok uzatmiym arada foruma girip yazicam yine, malum yol uzun daha WisDells`e gecicem bugun, tekrar gorusmek uzere