Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada yönetici olamama ve self gidiyor olmama rağmen paşalar gibi gittim yatırdım paramı.Forumu bırak sadece üniversiteden 20 kişi toplardım.Burada da defalarca söylenmiştir ki sizi kendi şirketine çekmeye çalışan insanlara ne sanalda ne de gerçek hayatta itibar etmeyiniz.Gidiniz ve şirketleri geziniz en az 8-10 tanesini

Amerikaya göre WAT harbi harbi kendini yırtarak çalışacak işçi almaktır.Öğrencilerin kimine göre para kazanmak kimine göre gezmektir.Bana göreyse yazımı dolduracak bir meşgaledir aynı hazzı verecek altarnetif bir uğraş bulsam onu yapardım.
Aynen kimsenin ahdini almak istemem bedava gidecem diye. Zaten dusundum bi dahakine WAT'a verecegim 1000 kusurlugun uzerine biraz daha ekleyip bir adam gibi 2 hafta Amerika'yi bir turla gezecem.

Aslinda Amerika'nin kendini yirtigi felan yok hocam cunku bizim gitigimiz islerde zaten calisacak Amerikali bulamiyolarmis. Sirketlerde Amerikali'nin vergisi suyu buyunada para harcayana kadar bizim gibi adamlari sezonluk isci olarak tutmak islerine geliyomus. Bunlari en son gitigimde calisan arkadastan ogrendiydim.Adam acik acik bana sizlerin yaptigi isi yapan Amerikali ya bira parasini cikarmak icin yapiyodur ya da yazin yatacak yeri olmadigi icin.