streslı bı sekılde istanbul konsolosluguna gıttım bu sabah.parmak ızı verdım falan sıramı beklıorm herkes gıbı kel gozluklu adamı beklıyorum yok bole bı sempatıklık nese bana en gıcıgı geldı sanırım.not ortalamam 1.30du ancak bolum degısıklıgı nedenıyle dusuk gozukuyodu bızım saf okulda o muaf dersleırmı cıakrtmamıs transcrıpten ondan bu kadar dusuk gozukuyodu.adam transcrıpte baktı ne bu notlar dedı acıklamamı yaptım.sonra bana nereye gıdıceksın dedı dedım baton rouge lousiana.elı yesıl kagıda gıttı tamam dedım aldık yırttık bı baktım passportuda gerı verdı ve dedıkı yeni transcrıptını ve bu evraklarını bıze ups kargo ıle yolla bıdaha buraya gelmene gerek yok.sımdı sevınsem mı uzulsem mı? 3 tane muaf dersım vardı bunları cıakrtırsak 2.60 oluyo ortalamam okulu aradım yuzyuze konusalım dedı rektor tmm dedım olcak gıbı dedı cunku sen degıstırmeden once almıs olmayasın dedı o notlar varsa falan.stres yaptım sımdı 2.60 ortalamamlı transcrıptımı hazırlatsam ve yollasam bana gerı vıze basıp yollıcaklar o zaman yesıl kagıt verdıgıne gore. bı fıkrı olan?