arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum. Burada kimin ne olduğu elbette bilinmiyor. Bir danışmanlık şirketinden elbette memnun kalmış olabilirsiniz ve bunu burada açıklayabilirsiniz. Ama hiçbirşeyin garantisi yok. Bizim danışmanlık şirketimizde ilk başlarda çok yakın davrandı ve çekinmeden her türlü soruyu soruyorduk. Ancak işler yoğunlaşmaya başladığında ilk başlardaki ilgiyi göremedik çünkü çok yoğun çalışmaya başlamışlardı. Ayrıca yaptıkları birşey vardı ki ona çok kızmıştım. Bu yaptıkları şeyi açıklamama gerek yok, bunu kendi aralarında konuşurken duymuştum. Yani her şirket size elbette elinden geldiğince yardım etmeye çalışacaktır. Çünkü artık çok hızlı büyüyen bir pazar var ve bu pazarın malları sizlersiniz, bizleriz. Bir şirketin kalitesi sadece amerikaya gidene kadar öğrenciye yardım etmekle ölçülmemeli, ayrıca döndükten sonra da yapılması gereken bazı önemli muameleleri e-mail yoluyla değil de direkt telefonla iletişime geçerek bildirmeleri gerekir. Ben amerikaya gitmeden önce ds formlarımı ve diğer işlemlerimi yeni açtığım bir email hesabından yapıyordum. gidip geldikten sonra o hesap kapandı ve konsolosluğa göndermem gereken pasaport fotokopilerini en geç şu günde danışmanlık şirketine vermem gerektiğini başka bir arkadaşımın mail adresinden öğrendim. Demem o ki, karar vermek için acele etmeyin.