bu tip belgelerde okullarınızda nasıl sorunlar yaşanıyor anlamadım gitti. öğrenci işleri dediğin öğrencinin talep ettiği her evrağı hazırlayıp vermelidir bence ki nitekim sdü de okuyorum ve öğrenci işlerine gittiğim zaman ingilizce transcript + ingilizce öğrenci belgesi + transcripti zarfa koyup ağzını mühürletmesi 1 dk dan uzun sürmüyo bizim okulda.

Yalnızca ilk vize alacağımda ortalamam 1.82 idi danışman şirketim okuldan sınıfımdaki sıralamamı ve sınıftaki en yüksek not ortalamasını gösteren bir evrak almamı istedi. öğrenci işlerine dilekçeyle bu talebimi de ilettiğimde 1 gün sonrasında sınıfımdaki bütün arkadaşlarımın not ortalamaları sırasıyla listelenmiş ve benim adım fosforlu kalemle işaretlenmiş halde gayet güzel hazırlanmış bir evrak aldım.

Diyeceğim o ki öğrenci işleri öğrencinin talebini karşılamıyorsa neden öğrenci işleri onun adı ? biraz da öğrenci işlerine gittiğiniz zaman çekingen değil biraz daha baskın olun. istediğimiz belgeyi vermek zorundalar. ben 2. öğretim bir öğrenci olarak 640 TL para veriyorum her dönem ve bu hizmetleri de düzgün vermeseler cıngar çıkartırım orada

Toparlamak gerekirse kimin ne kadar harç verdiği önemli değil ama hangi öğrencinin evrak talebi olursa ( öğrenci işlerinden alınabilecek evraklar ) öğrenci işleri vermek zorundadır.

Saygılarımla.