ALİTALİA HAVAYOLLARI İnternet Üzerinden Yanlış Bilet Sattılar!
15.02.2010 tarihinde web sayfanızdan kişi başı 32 Euro civarında 22 Nisan İstanbul gidiş 25 Nisan İstanbul dönüş uçak bileti aldım ve kredi kartımla online olarak ödedim. Mail adresime rezervasyon koduyla birlikte satış ofisinden biletleri alabileceğime dair posta geldi.
444 0 756 müşteri hizmetlerinizi aradım. Web sayfasının yanlış fiyat gösterdiğini biletlerime işleminin geçersiz olduğunu ve gün içinde para iadesinin kredi kartına yapılacağı söylendi. Bugün tam olarak 10 gün oldu ve hala kredi kartımda yapılan ödeme "açık provizyon" olarak hala görünüyor.
Biletimi vermediniz, hatanızı kabul etmediniz ama paramı iade edin artık ben ödemeyecek olsam da kredi kartımda açık provizyon olarak sizin ödemenizi görmek istemiyorum. Sizin yüzünüzden İtalya'da gidiş tarihleri için yaptırdığım otel rezervasyonlarımı iptal ettim. Yaşamış olduğumuz büyük bir amatörlüktür.
Koskoca İtalya Hava Yolları internet üzerinden yanlış fiyatla bilet satmaya kalkıyor ve bununla ilgili yaşanan mağduriyeti kesinlikle kabul etmiyor. Bu yazıyı okuya ve Alitalia ile seyahat etmeyi düşünen kişileri bir kez daha uyarıyorum, internet üzerinden kesinlikle bilet almayın. İtalya'ya daha ucuza gidebileceğiniz Blu - Express isimli başka bir havayolu şirketi var, fiyatları da oldukça makul olabiliyor. Alitalia yerine bu firmayı tercih etmenizi öneririm.”
Bookmarks