Alıntı mklasl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar bu sabah bende vize görüşmesine girdim.forumda''erkenden aldıklarını bildiğim için erken gittim''dediklerini okudum ve 10:45 olan randevu için 8:30 da kapıdaydım polis abiye abi 10:45 2 saat var ne zaman alırsın dedim siz geçin şöle toplu alıcam dedikten 5 dk sonra cep telefonları yanında olmayanlar sadece gelsin dedi ve bir arkadaşımla geldiğim için bütün eşyaları ona teslim edip (fırsattan istifade başka arkadaşlarda arkadaşımdan faydalandı içeri erken girenlerden oldum..belgelerin teslimi parmak izi vs.vs 'den sonra herkesin bahsettigi şu Elvis'e denk geldim içimden de umarım ona denk gelirim diyordum.ilk mesaj çok önemli gider gitmez güler yüzle bir hiiii dedim adamın yüzü bana karşı nurlandı ve nereye gideceksin ,ne yapacaksın,şunu okudun mu?sadece bu kadar sordu cevapladıktan sonra ups2ye yolladı ve akşam eve dönerken msj geldi yarın teslim edilecekmiş adrese..almış arkadaşları tebrik ediyorum alacak olan arkadaşlara ise başarılar diliyorum forumda herkes sakin olun kolay diyorlardı vaybe herkes öyle diyor ama belli olmaz diyodum arkadaşlar hakkaten sakin olun ve tek giderken heycanlanacagınızı biliyorsanız yanınıza bir arkadaşınızla gidin konsolosluğa giderken konuşup rahatlarsınız en azından

durumlarımız hemen hemen aynı banada aynı adam geldi ne okuyorsun kaçıncı sınıftasın orada ne yapacaksın bunu okudunmu ve bugünde mesaj geldi yarın geliyomuş aldıkmı dersin vizeyi