merhaba arkadaşlar...benim önümde 2tane iş seçeneği var.

bir tanesi newport,rhode island'da newport tent company diye bir şirket şirketin sitesine girip baktım düğünler özel davetler eğlenceler için devasa çadırlar kuruyorsunuz en az 40 saat haftalık yazıyor,saatlik 8 dolar ve kalmayı da kendileri sağlıyor haftalık 70 dolar...ama nasıl bir yerdir gece hayatı eğlencesi,sosyal ortamı,arkadaşlık ortamı,alışveriş,hayat pahalılığı nasıldır hiç bir bilgim yok sayılır forumdanda su ana kadar fazla bi bilgi edinemedim acıkcası.Gidip orda pişman olmak istemiyorum daha sonra.şirket danışmanım benim için ideal iyi bir iş ıoldugunu söyledi ama işe yerleştirmek için öle demiş olabilir güvenemiyorum.

diğeri ise rehoboth beach&delaware shore'da retail sales/shop asistant peppers inc die bir şirkette...saatlik 9 dolar ev haftalık 95 dolar en az 40 saat yazıyor.esasında burası daha cazip geldi ama wat danışmanım burad rakibiniz cok olur iş alamayabilirsiniz dedi.

benim para biriktirip dönmek gibi bi niyetim yok.kazandıgımın hepsini alışveriş,eğlence,gezmeye harcamak istiyorum sizce bu acıdan nereleri tercih etmeliyim haftaya iş fuarın var ve sınavlarım cok geç bitmesi yüzünden 20 hazirandan sorna gidebilicem bu da iş seceneklerini kısıtlıyor...giden arkadaşlar yardımcı olursanız coookkk sevinirimmm