Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç bir şirketin %100 müşteri memnuniyeti zaten mümkün değildir. Hatta imkansızdır çünkü herkesin beklentisi farklıdır. Sonucta gene seçen kendi karar vericek . Burda olumlu sey yazan arkadaslarıma katılmakla birlikte sadece sunu belirtmek istiyorum, bu sene bir aksilik olmaz ise ilk kez gideceğim olumsuz bir sürü şey okudugum ıcın iyice araştırma ihtiyacı hissettim ,su an adını hatırladıgım 7 farklı wat şirketini dolaştım. Atlas firmasının en büyük özelliği , yanlış hatırlamıyorsam 5 eyalete öğrenci göndermekteler ve bu eyaletlerde de mutlaka Atlas firmasının bir çalışanı bulunmakta. İlk kez gideceğim için ve bir suru olumsuz hıkayelerı okudugum ıcın bana daha fazla guven verdi. Diğeer gittigim firmalarda ise böyle bir hizmet yok .

Yukarda yazılanlar herkesın kendı düşüncesidir sonuçta kimse kimseyi kolundan zorla tutup biyere göturmuyo .Burası da bir bilgi paylaşım platformu olduguna göre kimse reklam yapmakla suclanamaz Heleki anlatılanlar gerçekten doğruysa.

daha once hic gitmedim diyorsun sirketi yere goge sigdiramiyorsun ne is? once bi git gercekten karsiladiklarini gor ondan sonra yorum yap.oyle kapi kapi gezmekle kim iyi kim kotu anliyamazsin