Alıntı burakthebassist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu alaskadan sonra akllıma en çok yatan yerlerden biri oldu.hatta sweepde o kadar overtime imkanı oldğunu görünce açıkçası balıçılığa ciddi bi alternatif oluyo gibi kafamda. bide biri şu power break olayını açıklayabilirmi?
cedar point evet alaskadan iyidir ama tavsiye pek etmem.overtime yok aynı parayı alıorsun hep.bi sweep olarak da anlatayım sana power break olayını
2,5 aydır çalışıyorum kaytara kaytara çalıştım yoksa kesin sağlığımı yitirmiş olurdum.kolay değil saatlerce güneşin altında boş boş gezmek.bazen bu power break ı abarttığım oldu evet ama çalıştım da yani özellikle başlarda yurda gelip kafayı vurup yatıyordum sonra gidip yarım saat bir saat çalışıp bitiriyordum.ama sonra 2kez sözlü uyarı aldım biraz ara verdim sonra tekrar başladım mekan değiştirdim bu kez erkek yurdunda uyumaya zaman geçirmeye başladım.uzun bi dönemi de öyle atlattıktan sonra ben bu kaytarma olayından da iyice sıkıldım restroom lar dısında biyere gitmemeye başladım.şuan takımda da kişi sayısı azaldığı için eskisi kadar çekilmez değil o yüzden kurallara göre hareket ediyorum baya baya çalışıyorum hem de open-close ağırlıklı.
böyle işte.varsa sorun cevaplarım yine