Merhaba arkadaşlar,

Haberturk.com sitesinden alınmıs olan aşağıdaki haberi sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle kusura bakmayın demem lazım aslında, çünkü mesajın konu baslığını haberturk sitesinden alıp aynen kullandım. Sitenin amacı eminimki dikkat çekmekti fakat okuyunca anlayacaksınız ki sizlerde haberin baslığı ile içeriği arasında zerrenin 10da 1 i kadar alaka yok.
Fakat yinede konuyla ilgili arkadaslar için paylaşmak istedim.

Başlığı okuyunca herhalde dedim ya basvuru ücretleri azalıyor ya da bekleme süresi fakat
Haberin başlığını ve içeriğini aşağıda yazıyorum, sizlerde göreceksiniz mükemmel ilgiyi !!!


ABD vizesinde yenilik
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, 25 Ağustos’ta “Vizeler ve Diğer Konsolosluk İşlemleri” konulu bir web sohbeti düzenleyecek

Sohbet sırasında katılımcıların sorularına ABD Başkonsolosu Richard Appleton yanıt verecek. Büyükelçilik’ten yapılan açıklamada, “Okumak için ABD’ye mi gidiyorsunuz? Gitmek mi istiyorsunuz? Pekala, işte size aklınızdaki öğrenci vizeleri ve diğer konsolosluk işlemleri ile ilgili soruları sormak için bir şans. Amerikan Büyükelçiliği tarafından düzenlenen, 25 Ağustos 2010 tarihinde saat 16.00’da ‘Vizeler ve Diğer Konsolosluk İşlemleri Bir Söyleşi’ isimli’ web sohbetine katılıp, ABD Başkonsolosu Richard Appleton ile sohbet edebilirsiniz” denildi. Bu arada, “Sorularınızın canlı olarak Başkonsolos Appleton tarafından İngilizce ve Türkçe cevaplandırılması için bu fırsatı kaçırmayın” ifadesini kullanan Büyükelçilik, soruların, önceden https://statedept.connectsolutions.com/usembassyankara adresinden gönderilebileceğini de duyurdu. Sohbete katılmak isteyenlerin de, ‘Misafir olarak gir’ seçeneğini işaretleyerek girmeleri gerekiyor.


ABD vizesinde yenilik - HTEkonomi