Alıntı noiroi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar adım zeynel bende 27 haziranda orda olcam ve fod host olarak çalşcam hakan senden önce food için öle şeyler yazmışlardıki mutfakta bişeymi yapıolar die korktum açıkcası nkadar kötü olabilir ya die düşünmeye başladım ama sen içimi rahtlattın çok saol
) ne demek her zaman. ama sunu hatirlatmak istiyorum, burda tanistigim 3 tane makedonyali arkadas var ve bunlar foodhost cular. ve ben butun bunlari onlardan duydum, onlar cast bay da calisiyolar ve otelin icindelermis. yaptiklari pek bisey yokmus bilmiyorum tam. birisi diyor bnm isim cok rahat, sadece yemekler bosalirsa gidip icerden yenisini getiriyorum diye. digeride omlet yapiyomus klimali ortamda ve rahat sekilde. ing ihtiyacida gerekmiyo. ve free yemen ve kola alabiliyolar calistiklari yerden. bende oraya gitmek istiyorum. denicem bakalim. ama bu anlattiklarim bu arkadaslar icin. belki diger foodhost cular baska seyler yaparlar bilmiyorum. ama canini sakin skma herseyi halledersin. bak ben burda tek basimayim ve oluyorum turk bi arkadasim olsa keske diye. cok yalniz kaldim cunku herkesin arkadsi var ayni dili konusan

her neyse bu foodhostculugun tek kotu yani sanirim fazla mesai yapamiyosunuz. yani saatleriniz cok az sanirim. tam bilmiyorum ama 30-40 alirsiniz galiba. herneyse gelince halledersiniz nasilsa

gelmeden bana mail falan at oluumu. buraya gelince goruselim..

diger arkadaslarda lutfen bana ulassin. buraya geldiinizde size elimden geldigince yardin ederim.. hemde bana destek olursunuz