Alıntı HakaN84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslinda burdaki walmart tan herseyi alabilirsiniz ama yok ben masraf yapmak istemiyorum evden getircem herseyi diyosaniz ssunlari getirin derim..

1 Yatmak icin ne gerekiyosa (yastik, carsaf, pike, vs...)

2 kisisel bakim malzemeleri.. (sampuan,parfum falan filan iste.) burdan da alabilirsiniz ama belki zamaniniz olmayabilir ve zor durumda kalmamaniz icin getirin derim ne gerekiyosa..)

3 odalarda buzdolabi yok ve emin olun cok gerekli oluyo.walmarttan alabilirsniz bir tane minidolap. fiyatini bilmiyorum ama ogrenirsem size soylerim.) burasi ucuz gibi dusunmeyin sakin. gayette tr gibi fiyatlar ama cola ucuz. 24 lu kutu kola paketi walmart ta 3-4 dolar bisey. su da ole. fakat bunlari sogutacak biseyiniz yoksa almaninda bi manasi kalmiyo. :S inanin bana burasi cok sicak. bu yuzden yaninizda kesin gunes kremi getirin. eger ride host iseniz bitersiniz ilk gunden kirmizi domates olursunuz :P

4 elbise alin yaniniza derim. ama ince t-shirtler shortlar ve bide terlik yada sandalet falan alin.. bolca ic camasiri ve corap falan alin ki habire yikatmak zorunda kalmazsiniz. birikince yikatirsiniz hepsini. burda yurdun icinde bi oda var ve 1 dolara makina camasirlarinizi yikiyor. diger makinada 1 dolara kuruluyor. yani 2-3 dolar arasi camasirlarinizi yikatabiliyosunuz. bu arada corap alin diyorum belki bazi arkadaslar sorar yazin neden corap giyiyoruz diye, hemen soyleyim, burda is basindayken mecburen ayakkabi giyiyorsunuz ve patik coraplar guzel olur. ayakkabinizinda rengi beyaz olmali. eger ayakkabiniz yoksa dert etmeyin burdaki wardrop house da is kiyafetleriyle ilgili hersey satiliyor zaten. beyaz spor ayakkabi $20, cedar sapkasi ve gunes gozlugu toplam $9, kemer $1. falan..

5 elektronik konusuna gelecek olursak bi netbook veya alaptop cok isinizi gorecektir. eger netbookunuz yoksa, burdaki bestbuy da 250-380$ arasinda guzel netbooklar bulabilirsiniz ve yeterli olur.. ama tr den getireceksseniz mutlaka yaniniza priz ceviriciyi almayi unutmayin cunku burda cok pahali. hem cep tel iniz icin hemde pc niz veya diger elektronik aletleriniz icin cevirici alin kesinlikle. sanirim tr de 1-2 tl ye bulabiliyosunuz fakat burda 8-10 dolar falan. tamamen israf yani
her neyse.
kisaca paraniz varsa sorun olmaz.. burda en onemli sey para cunku )

su anda aklima gelenler bu kadar. ekstra ne ogrenmek isterseniz sorabilirsiniz.umarim yardimci olabilmisimdir. iyi gunler..
süpersin söylediklerini göz önünde bulunduracağım

Alıntı molvero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hakanımm şu trafikciler nabıo orda bi hal hatır soraydın 2 hafta snra ordaym
dostum sen de mi trafikcisin?