41inciHarami Nickli Üyeden Alıntı
Ben Atatürk'ü severimde sayarımda. Cemaate karşıda acayip derece kıl olurum, cemaatin Atatürk'ü sevmediğinide çok iyi bilirim.
Ben RTEnin kişiliğini bilmem, adamlığını bilmem. Her yönetimde olduğu gibi RTE'nin de eksileri olabilir ki kesinlikle vardır ama artıları bana daha fazla geliyor.
Yukarıda özelleştirme ile ilgili görüşlerimi bildirdim ve RTE hükümetinin özelleştirme konusundaki politikalarını haklı buluyorum. Ancak bazı kimseler özelleştirmelerin haksız şekilde yapıldığını savunkmakta, olabilir. Ancak bu RTE hükümetinin genel anlamda başarısız olduğu anlamına gelmez.
Millet turturmuş özelleştirme, memleket elden gidiyor falan filan. Devletin işletme sahibi olmasına karşıyım ben. Yukarıda arkadaşlarda belirtmiş, bir kişinin yapcağı işi 3 kişi yapmıyor ve benim vergilerimle 3-4 milyar para alıyorlar.
Okuduğum bölüm havacılık olduğu için THY'den örnek vereceğim. THY de yer işletmede çalışan adam 4bin lirayı aşan maaş alırken, özel sektörde çalışan ve aynı işi yapan adam 1.500 lira maaş alıyor. Ancak son zamanalrda THY'de de çok iyi iyileşmeler var. Önceden THY'ye kapak atan lise mezunları, üniversite mezunlarını imrendiren derecelerde maaş alıyorlar.
Havayollarına uçuş izni verme bir kaç yıl öncesine kadar THY'ye aitti ve AtlasJet Anakra'ya uçmak istediğinde öğlenin 1 inde uçuş izni vermişlerdi. Öğlen 1 de kim uçar Anakraya Allah aşkına. Şimdi de pegasu'a rakip oalrak Anadolu Jet'i kurdular. vs .vs
SOnuçta hepmiz bu memleketin evlatlarıyız, hepimiz en iyi şartlarda eğitim, sağlık hizmetini hakediyoruz. Keşke daha iyisi olsada RTE'nin yerine o gelse. ben Kraldan öte kralcı değilim ancak Atatürk'ün ismini her seferinde ağzına alarak, kullanan CHP zihniyetine de karşıyım, islamiyeti silah olarak kulalnan cemaatcilerede.
Bookmarks