Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
walla benım oda arkadasımın canı dolma cekmişti oda türktü zati illa yapacam dedi gittik o porselen gibi duran biberlerden aldık mecburen zaten tencerede ufaktı bı tencereye 3 tane dıger tencereye ıkı tane sıgdırabılmıtık sanıyorum pek lezzetli olmamıştı ama işte idare ettik oarada süper oluyo tabi...!

diyarbakırlı bir arkadaşmız vardı oda yemesine düşkündü oda etli metli seyler yapıodu söemesi ayıp hiçbişey bulamazsak domatesle biberi tavada kızartıoduk abi o bile çok hoşumuza gidiodu amerikadaki o yoklukta...!!!

yokluktan kasıt parasal anlamda degıl malzemeyı kastedıyorum paran olsada yemek konusunda rezıllık cekıosun orda malesef tabı yakınlarda turk restoranı bulursanız o ayrı bızım oaralarda yoktu malesef!!!
sıncılı her yanında bır turk arkds varmıs benım gıttıgım yer 600 kısılık nufusu var ve ınamıyorum benden baska Türkün gıttıgıne bu şimdi avantaj mı acaba yoksa dezavantaj mı dıye dusnuyorum cunku ınglzcede o kadar ıyı degıl ..ben gıdınce valıze 1kg luk pırınc ve bır kac tane hazır corba ,kek falan atcam sorun olmaz dı mı hava alnında?