Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YouTube - Başbakan Tayyip Erdoğan'dan gizli kasası Remzi GÜR'e: Sümeyye'ye 20-25 gibi gitmesi lâzım Peki kanitli,herkezin bildigi bu duruma yorumu olan varmi.Herseye bir kulp var.
Azu yanlış anlama seninle kesinlikle ilgisi yok,,,Biri ortaya birşey attığında bir iddiada bulunduğunda olayın özüne, ve bulabilirsem ilk ağıza inmeye çalışırım, google da kısa bir araştırma yaptım ve şuna ulaştım,,,

okumanızı tavsiye ederim,,,,

CHP’li vekil Mehmet Yıldırım’a cumhurbaşkanlığı seçiminde Gül’e oy versin diye rüşvet teklif ettiğiniz iddiasıyla yargılandınız, Ankara 10. Ağır Ceza Mahkemesi sizi 10 ay hapis cezasına mahkum etti, ceza ertelendi. Şeriatın kestiği parmak acımaz mı diyorsunuz haksızlığa uğradım mı?

Bu konuda çok fazla haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Hukuki olarak hakkım yendi. Dünyanın hiçbir yerinde bir milletvekili, telefonla konuşurken sesini açıp çevresindekilere konuşmayı dinletmez. İki dost gibi konuştuk onunla. Meclis’e girmemeye karar verdiklerini söyledi. Grup kararı olup olmadığını sordum. Hayır, dedi. Ben de herkes için hayırlı olmasını istediğimi söyledim.

• “Maddi manevi destekçiniz olurum yeter ki Meclis’e girin” dediniz mi peki?

Böyle bir şey demedim. Sadece telefonu kapatırken nezaket kuralları gereği benden bir isteği olup olmadığını sordum. Herkese aynı soruyu sorarım zaten. Milletvekili de ilk ifadesinde “Aradı Meclis’e girip girmeyeceğimi sordu. Bana para teklif etmedi, kendim böyle bir anlam çıkardım” diyor. Bu beyanatlarında da var. Şahidim parlamentonun en eski vekillerinden Salih Kapusuz’du, onun şahitliğine, sekreterin şahitliğine itibar edilmiyor, hapisten yeni çıkmış sabıkalı şoförün ifadesine inanılıyor. CHP’den vekil seçilebilmek için partisinin attığı yalanın peşinden gitti, vekil de seçilemedi. Türkiye’de de adaletin tecelli edeceğine inanıyorum ama gerekirse AİHM’e kadar gideceğim. Kararı temyiz ettim, dava sürüyor.

Remzi Gür'den Erdoğan çıkışı ! - Güncel - Diğer

Saygılarımla,,,,