Azu yanlış anlama seninle kesinlikle ilgisi yok,,,Biri ortaya birşey attığında bir iddiada bulunduğunda olayın özüne, ve bulabilirsem ilk ağıza inmeye çalışırım, google da kısa bir araştırma yaptım ve şuna ulaştım,,,
okumanızı tavsiye ederim,,,,
CHPli vekil Mehmet Yıldırıma cumhurbaşkanlığı seçiminde Güle oy versin diye rüşvet teklif ettiğiniz iddiasıyla yargılandınız, Ankara 10. Ağır Ceza Mahkemesi sizi 10 ay hapis cezasına mahkum etti, ceza ertelendi. Şeriatın kestiği parmak acımaz mı diyorsunuz haksızlığa uğradım mı?
Bu konuda çok fazla haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Hukuki olarak hakkım yendi. Dünyanın hiçbir yerinde bir milletvekili, telefonla konuşurken sesini açıp çevresindekilere konuşmayı dinletmez. İki dost gibi konuştuk onunla. Meclise girmemeye karar verdiklerini söyledi. Grup kararı olup olmadığını sordum. Hayır, dedi. Ben de herkes için hayırlı olmasını istediğimi söyledim.
Maddi manevi destekçiniz olurum yeter ki Meclise girin dediniz mi peki?
Böyle bir şey demedim. Sadece telefonu kapatırken nezaket kuralları gereği benden bir isteği olup olmadığını sordum. Herkese aynı soruyu sorarım zaten. Milletvekili de ilk ifadesinde Aradı Meclise girip girmeyeceğimi sordu. Bana para teklif etmedi, kendim böyle bir anlam çıkardım diyor. Bu beyanatlarında da var. Şahidim parlamentonun en eski vekillerinden Salih Kapusuzdu, onun şahitliğine, sekreterin şahitliğine itibar edilmiyor, hapisten yeni çıkmış sabıkalı şoförün ifadesine inanılıyor. CHPden vekil seçilebilmek için partisinin attığı yalanın peşinden gitti, vekil de seçilemedi. Türkiyede de adaletin tecelli edeceğine inanıyorum ama gerekirse AİHMe kadar gideceğim. Kararı temyiz ettim, dava sürüyor.
Remzi Gür'den Erdoğan çıkışı ! - Güncel - Diğer
Saygılarımla,,,,
Bookmarks