ben bu hattı kullandım. seven elevenlardan bi defaya mahsus aynı bizimkiler gibi kontor alıyosunuz. o kontorun barkodu var ve atmadıgınız surece her seferinde sevenelevena gidip 15$ dediğinizde kartı kasanın yanından geciriyo ve anında yukleniyo 15-25-50-75-100 secenekleri vardı diye hatırlıyorum. bu sekilde her seferinde operatoru arayarak kontor şifresi yuklemekle ugrasmassınız. ancak;

size gelen her sms için 25c ve gönderdiğiniz her sms için de ayrıca 25c hesaptan duser. gunluk 1$ aransanız da arasanız da duser ama sonrasında tnt lerle bedava konusursunuz. ben hiç sevmemiştim bu olayı cunku kontor bittiğinde ne tlf geliyo ne sms. cagrı bile atamazsınız oyle boktan bişey. tabi tercih meselesi. uygun bulan kullanır ben bu sene kullanmicam. ayrıca n73 tlefonm vardı giderken götürdüğüm. onda sorunsuz calıstı bu kart ve hat.

turkiye için olan kısım yani dunya telekom için internetten bank of america (yada baska banka kartı) kartınızla hesap oluşturup hesabı aktive edip 15$ yuklediğinizde tr deki sabit hatları gercekten uygun a uzun bi sure araabilirsiniz ama tnt hattınızdaki sevenelevenden yukleyeceginiz kredi bittiğinde dunya telekomdaki de kullanılmıo pasif durumda kalıyo. kredi yuklediğinizde kaldıgınız yerden devam edip dunya telekomdaki kredilerinizle turkiye yi arayabilirsiniz yine.