MErhaba arkadaşlar daha önce bi konu içinde bu sorunu dile getirmiştim fakat cvp alamadım =)

Benim pasaportumun süresi 30 ekim 2010 da bitiyor. Öğrendiğim kadarıyla vize alabilmem için pasaport süresi en az 6 ay daha olması gerekiyormuş. ben mayıs ayında kıbrıstan vize görüşmesi yapacağım için bu süre tam ucu ucuna oluyor hatta 2-3 gün eksik oluyor. yani 5 ay 20-25 gün falan sürem kalmış oluyor. Kıbrısta pasaportumu uzatamadığım için (ben uzatayım buradan diyorum pasaporttaki kadın bana sana en fazla 31 ekime kadar pasaport verebilirm diyor yani 1 gün uzatıyor ) Türkiyeye gitmem gerekiyormuş şimdi malum sınav haftaları ve ayrıca çalıştığım için işyerindende izin alamıyorum. bugün acentamın söylediği birşeyi daha öğrendim acentamın dediğine göre 3 ay vizeden sonra pasaport süresidaha olması gerekiyormuş. Bu durumda vizemin akıbeti ne olur acaba? 2,85 ortalamam var ingilizcem iyi eğitim dilim ingilizce hatta. vede geçen sene başka bir arkadaşım yine kıbrıstan yine mayıs ayında girdiği vize görüşmesinde pasaportu 10 ekim gibi bitmesine rağmen vizeyi alabilmişti. =( strese girdim =(