Alıntı metilfenidat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ohio en buyuk eyaletlerden degil ya texası var alaskası var californiası var o kadar buyuk bir eyalet degil.
haklısın..yanlış bilgi vermişim özür dilerim...ama ohio da büyük

Alıntı tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi bnu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?? yani aklıona ne gelirse , zahmet olmazsa yazrmısın??
aklıma gelenleri yazdım zaten...eğer ki sorun varsa yanıtlarım elimden geldiğince...

Alıntı merka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nasıl gezilcek bende bilmiyorum =( anladığım kadarıyla insanları sükunet içinde olan bi yer. yapacağımız iş fizik gücü gerektiriyor die biliyorum. umarım mahfetmezler beni. gittikleri yerleri inceledim şehir merkezinin biraz dışında gibi ama çoda önemli değil aslında gidilip görülür. ve evet sözleşmemde haftanın 7 günü 40 ila 75 saat arasında çalışılacağı ve bazı günler 4 bazı günler 14 saat çalışıldığı oca koca harflerle yazıyo umarım abartmazlar. tavsiye ettiğin yere de mutlaka gidicem. NYC ile bir tutmuyorum tabi ama çok gitmek istediğim bi yer. belli şeyler iyi gitse benim için yeterli olcak
abartıyolar merak etme bu tarz yerlerde kaçak çalışan sayısı da fazla olur...çünkü vergi vermeden elden para verebilen yerler...zamanını ayarlar ve dayanırsan paranı biriktirip 2-3 gün NYC de hostelde kalabilirsin...abd ye gidip NYC yi görmeden olmaz bence

Alıntı metilfenidat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya o sirki kurmak falan gercekten zahmetli iş.bayagı yorucu yani.
kesinlikle...şöyle düşünün...7 gün 14 saat çalışıosun..7. günün sonunda o çalıştığın tır arkalarını topluyosun onları tırlara itiyosun ve diğer şehre haraket ediosun...ardından o yere tekrar kuruyosun, yatıosun, 3 saat falan, kalkıp aynı koşuşturmaca devam ediyo...