@ roxelanne
ücreti saatlik alıyor dediğim 15 dakika çalışmasına rağmen yine de 1 saatlik ücret alıyor. Onu demek istemiştim. Kostüm işini de gitmeden seçebiliyomusunuz bilmiyorum da sanırım arkadaşlarıma gittikten sonra orada teklif etmişler o pozisyonu. Ayrıca kodakta tatmin edici kadar foto çektikten sonra kimse eve git demedi bizimkinde. Su parkı olduğu için devamlı sürüm gerekiyorduAma six flagsdeki kodakçı watçıları deli gibi çekmelerine rağmen bazen gönderiyorlardı. Yine de bizden çok çalışıp daha fazla para kazandılar ama sonuçta. Ayrıca overtexasta su parkı veya six flags farketmez yıldırım düşmedikçe park kapanmıyor o özelliği süper. ny de filan yağmur damlasına park kapatıyolar diyolardı.
@mustafa61
abi funnelcake işi diye bir şey olacağını sanmıyorum. Genel olarak foodçusun işte artık nereye verirlerse. Kapalı mekandaki foodta da her şeyi yaptırırlar valla funneldan, peynirli tacolara kadar. Hepsini bilecen mecbur. ama biraz uyuz amerikalılar funneldaki reçel kötü, çilekler bozuk gibisinden aptal şeylerle çokça rahatsız ediyolardı çalışanları. Ayrıca o kek de müthişgerçi 3. yiyişten sonra bayıyor. Türk tatlılarının yerini yemin ederim hiç bir şey tutmuyor orada. Yaş pastaları bile iğrenç
San antonio da çalışan arkadaş da 2. iş bulmuştu ayrıca dışarıda bir fast foodçuda.
Arkadaşlar şunu da söyleyim emin olun kazanırsınız orada. Bol bol çalıştırıyolar her departmanda. Dediğiniz gibi 2. iş zor ve liseliler var bolca iş arkadaşları arasında. Ama park konseptli bir park ve ortam mükemmel ötesi. Parayı dert etmeyin ve eğer zevk almaya bakıyorsanız Overtexas'a kesinlikle gidin derim. Pişman olmazsınız.





Ama six flagsdeki kodakçı watçıları deli gibi çekmelerine rağmen bazen gönderiyorlardı. Yine de bizden çok çalışıp daha fazla para kazandılar ama sonuçta. Ayrıca overtexasta su parkı veya six flags farketmez yıldırım düşmedikçe park kapanmıyor o özelliği süper. ny de filan yağmur damlasına park kapatıyolar diyolardı.
gerçi 3. yiyişten sonra bayıyor. Türk tatlılarının yerini yemin ederim hiç bir şey tutmuyor orada. Yaş pastaları bile iğrenç
Alıntı
Bookmarks