Herkese slm arkadaşlar. Bugun saat 8de vize görüşmem vardı sıcağı sıcağına yazıyım dedim. Sabah 7.20de 5 arkadaş beşiktaştan barbaros bulvarından taksiye bindik.20 tl tuttu toplam ve yaklaşık 15 dk falan sürdü yolculuk. İlk giriş kapısından geçtik üstümüz arandı falan. Ondan sonra bi salano girdik. Orada kapının hemen karşısında görevli var belgelerimizi konstrol etti.Sonra sıra numarası verdi ve beklemeye başladık. İlk numaranız yandığında gidip belgelerinizi teslim ediyorsunuz. Daha sonra tekrar beklemeye devam. Sonra tekrar sıra size gidiyo. Parmak izinizi veriyorsunuz.Sonra tekrar bekleme ve en son görüşme için numaranız yanıyor. Gidip görüşmenizi yapıyorsunuz. Arkadaşlar kesinlikle şunu söylemeliyim dedikleri kadar var çok çok çok çok rahat geçiyor. Hiç stres yapmaya gerek yok. B:ben G:Görevli

B:Hi,good morning, How are you?
G:Fine thanks,Where do you study?
B:Celal Bayar University
G: Do you know who is Celal Bayar?
B:Yes;he was a presedent as you know
G: Do you know when was he presedent?
B:no,I dont know,I am not good at dates.
G: So you dont like history class?
B:Yes not that much.
G:What do you study?
B: physics.

G:hımmmmm,What is your GPA?
B:2.48
G:What will you do in the USA?
B:I will be a cashier in the stop and shop.
G:which stop&shop?
B: Edgartown,Martha's Vineyard?
G:waooow reallyy? That is a lovely place
B: Really you liked it? Have you seen there before?
G:Yes I have it is wonderful.You are gonna love it.Ok then send us your ds2019,and we are good, ok?
B:Ok,have a nice day.
G:You too,thanks.

Arkadaşlar bayanla aramızda geçen konusma bundan ibaret yeşil kağıdı da aldım ama transkripte 11tane alttan dersim var ve hiç bakmadı bile transkribime çelişkideyim. Sizce aldım mı vizeyi :S