evet arkadaşlar zaman geldi...bakalım sonuç ne olacak... not ortalamam 3.00 ,4. sınıfım ,, bakalım inşallah kazasız belasız geçerim şu vize olayını...
evet arkadaşlar zaman geldi...bakalım sonuç ne olacak... not ortalamam 3.00 ,4. sınıfım ,, bakalım inşallah kazasız belasız geçerim şu vize olayını...
sen kafaya takarsan mıllet nabacak hayırlı olsun sımdıden![]()
puf yaa bende 4.sınıfım oyüzden vize konusunda endişeleniyrum not ortalamam 3.42 ama 4.sınf olmak bunu nekadar etkiler çok merk ediyorum :S
aslında notların YANİ ORTALAMANIN çok iyi olması bence riskli soruların gelebılecegı anlamına da gelebılırmadem derslerın bu kadar ii der adam ve sana derslerın ıcerıgı hakkında sorular sorabılır.ingilizcesi iyi olmayan birisi için mesela benım gibiler için terleten bi vize görüşmesi olabılır bu
..iktisat okuyan bırısı için ''iktisat neden kıtlık bılımıdır '' dıye bır soru gelse soruyu cvplamak bı yana anlayamam bıle
![]()
Konu sucre tarafından (08-03-2010 Saat 10:50 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ya korkamyin alacaksiniz insallah yarin rahat rahat yazacaksiniz buraya o kadar zor bisey degil bu is
yaa ben anlamadım bazı şeyleri..çok çabuk gelişti herşey zaten ... not ortalamamma baktı, yeşil kağıt verdi ..pasaportla gönder diye.... dedim peki biletimi alabilirmiyim , buna cevap veremiyoruz dedi ,,ama çok asabi ,sert bir bayandı ...
inşallah almışımdır vizeyi,,güleryüzlü olup heyecanlı olmayacaktım ... ama bayan o kadar sertti ki ve bi damla tebessüm yoktu suratında ...bende ister istemez bi heyecan,ele yüze bulaştırma anları yaşadım..
İstanbul İstİnye
eren sana neler sordular ? aynı şeyler mi..
bu arada umarım almişsindır wizeni![]()
inş almşsındır vizeni![]()
zonguldak ve kömürle ilgili bir soru sordu,tam anlamadım,zonguldağin kmürü ünlü deyince hımmm yapıp güldü,,ailemin işini sordu,nereye gideceğimi sordu yanlış anlamadıysam yada ne iş yapacağımı sordu...bölümümü ve not ortalamamı sordu,,transkripte baktı yeşil kağıdı verdi ,, bişeyler söyledi,tam anlamadım,türkçe ds-2019 belgen gelince pasdaportunla gönder dedi...ingilizce peki biletimi alabilir myim dedim,türkçe bu soruya cevap veremiyoruz dedi..teşekkür edip çıktım ...
ya o kadını biliyorum duz siyah saclı genc bi kadın. ben oturdum izledim bi süre aşırı ciddi gunaydın bile demiyodu kimseye.içimden ne kadar dua biliyosam ettim ona denk gelmemek için cunku nefret ediyorum bu huyumdan ama biri bana negatif elektrik verdiğinde ben direk çarpıyorum elimde değilkesin bana uyuz olurdu yani
neyseki hemen yanındaki hafif toplu şirin abiye denk geldim tam da istediğim gibi. mezun oluyorum bu dönem ve bununla ilgili tek laf etmedik
ne o sordu ne ben söyledim
ama belkide konuscak şeyler olmadıgından soruyolardır bunları.cunku bana anne-baba işi bile sormadı. gecen yaz naptın dedi. eğlendin mi dedi falan filan. ortalama sordu bide bölüm filan. pasaportum elimde şu an ve 11 mart başlangıc 30 eylul bitiş görünüyor
inşallah tum gitmek isteyen herkes alır vizesini bunu kalpten diliyorum.
bi de bence erken girmekte fayda var. madem o kadar para ödüyosunuz, baştan anlaşın.şirkete mart içinde ds gelsin ds siz girmem deyin görüşmeye.
I made a promise never to settle...
ingilizcen iyi ise %95 alırsın![]()
vizeyi almışım, bu iş halloldu ...
hayırlı olsuunçok merak ettim kacıncı gişedeydi bu bahsettgn kadın ? bnm 1. deydim ve cok güleryüzlüydü bayan
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks