Merhaba arkadaslar. Hazır forum şenlenmişken bir konu da ben acayim görüşlerimizi paylasalım, tartısalım istedim. Hangi dizileri izliyorsunuz ? Türk mü yabancı mı, both mu, yoksa izlemiyor musunuz ?
Ben baslayayım ilk önce. Son 4-5 senede ciddi anlamda takip edip izledigim tek Türk dizizi ilk Kurtlar Vadisiydi. Sonrasında Prison Break ve Lost un kalitesiyle tanışınca bir daha TV bile izlemez oldum. (haber ve spor programları haric.) Son 2 senede de Prison Break, Lost, How I Met Your Mother, Heroes, The Big Bang Theory, Scrubs, Lost Room (6 bölüm kısa bir dizi), My Name is Earl, Its Always Sunny in Philadelphia, ve hatta 2 sezon Desperate Housewives e kadar baya bir dizi izledim. İtalikle yazdıklarım favorilerim tabi. Sırada izlemeyi düsündügüm 30 rock, The Office, Mad Men, Family Guy ve 24 de var.Galiba dizi kolik de olmus olabilirim
ama TV deki Türk dizilerinden farklı olarak kaliteli ve reklamsız olması, istedigin zaman acip izleme sansı olması cezbediyor beni acikcasi. The OC den çakma Kavak Yelleri, Monte Kristo Kontundan çakma Ezel, Dallası andıran entrikalarıyla Yaprak Dökümü ve Askı Memnu, vs vs. O kadar cogaldı ki artık Araplara bile ihrac etmeye basladık acıkcası.
Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz, ne izliyorsunuz, hangilerini beğeniyorsunuz, yorumlarınızı bekliyorum...
Bookmarks