araba almakla bitmiyor bunun sigortasini da ekleyin... min. size maliyeti 1300 olur..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ii de her yer sizin calsitiginiz yer gibi saat vermiyor iste![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
gecen sene sd de sacma sapan kucuk bi kasabadaydim.yapcak hicbise yoktu hic bi yere para harcamadim yemekleride patron restoranttan bedavaya yedirtiyordu.sadece haftalik 75$ ew kirasi veriyordum.son 3gun new yorkta kaldim travel falan da yapamadim kisacasi.bi laptop bi ayakkabi bi kactane de gomlek falan aldim yani doru duzgun alisveris de yapamadim ve eve 2800$la dondum.
SD de custer park filan mıydı
2000 dolar getirdim,ama herkes şanslı olamayabiliyor,bence siz siz olunburadan şans oyunlarına yöneltmek istemiyorum ama
6 lı gibi ounlar var,eyalet piyangosu var çok az da olsa bir deneyin...
nerden mi biliyorum
![]()
Wat
Powerball oynuyorum ara sira ikramiye 140.000.000$ ama 99 da 6 bilmen lazimbisi cikmio
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ya baba oda iyi denew jersey lotto 350 milyon dolar verdi ya
Wat
Neyse konuyu baglayalimsans oyunlarini denerseniz fazla parayla geri donme sansiniz artabilir %0.0001
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
konuyu bağlayalım2-3 dolara kıyın oynayın
![]()
Wat
ben new jerseyde küçük bi yerdeydim,ismini çoğu kişi duymamştır bile,haftalık 80$ konaklama wardı,restaurantta çalıştım yemekleri ordan hallettik,ikinci işte busserlık yapıodum onda sadece bahşiş alıyodum,5 gün nyc de gezdik,atlantic city de alışweriş yaptık,laptop,ipod touch,fotograf makinası,kıyafetler aldım 500$ la döndüm türkiye ye ama keşke hepsine bişeler alsaydım yda daha fazla gezseydim diyor insan buraya dönünce
ben dönüşte büyük ihtimalle para getirmem .. bugun annem seneye bir daha git dedi ama master'da gitmek ne kadar doğru bilmiyorum sonuçta masterdan arta kalan zamanda çalışmak var tereddütteyim..para getirmesem de bir yerden bulup buluşturup yine giderim olmadı..koca bi 9 ay var heralde toplanır para![]()
Las Vegas' ta kollu makinelerden 50$ kazandim, otel icin 60$ vermistim o cikti sayilir. 600$ TR icin para getirdim. Toplamda 5.412$ kazanmisim, net olarak vergi icinde 4000-4500$ kazanmis gorunuyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
maddi sıkıntım yok demek yanlış olur aileme donuşte bi miktar para versem ki(hayatta kabul etmezler sakla kullanırsın derler) iyi olur ama orada para kalsın diye de sıkıntıya girip aç kalamam zaten ailemde razı olmaz buna..@break bu parayı tek bir işte çalışarak mı kazandın?
dur tahmin edeyim ya iyi bir eğlence parkı ya da alaska?
valla iyi kazanmışsın yaben 5bin toplayabilirsem iyidir 2.işi kafaya koydum bakalım hayırlısı
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks