yawwww 6 gün falan kaldı yawww...![]()
yawwww 6 gün falan kaldı yawww...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
2,5 gün..........![]()
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Bunları hayal edince okul uzama tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorumHaftaya olan 6 sınavımdan en az 3 ünü geçmem lazım ki okul uzamasın. Ama en fazla 5'ini geçmem lazım ki bursum kesilmesin
offf offf
Kanka teklifin için sağol ama ikisinede Metin Öner giriyorÇalışmayla alakası yok yani
Anladın sen onu
![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Gençler;
Şafak, 10 Balıkesir ... Konaklama işi de tamam şimdi sınavları halledip gitmeye kald iş .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
04 ağrı![]()
9 Aydın...
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
hayırlısıyla yola çıkıyorum bugün. şafak sayan herkese hayırlı teskereler diliyorum![]()
bu şafak sayma olayını geri dönerken de yapcaz mı ki?![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
evtt bende 9 saat sonra gidiyorum:=![]()
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
şafak doğan güneş,okunan ezan,öten horoz...![]()
şafak 10
Çarşamba sabahı çıkıyorum yola inş
|
|
|
|
-dahi anlamındaki -de -da eki kelimeden ayrı yazılır
-bağlaç olan -ki eki de ayrı yazılır
-türkçe hiçbir kelime x,w,q gibi hafler içeremez
şafak 5.5 Ankaramasya
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
ABD'ye seyahat vakti gelen arkadaşlar !
Unutmayın! WAT 2009 Günlük bölümü sizi bekliyor![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
25 Erzurum... Bitsin artık su gunler
9 ehuehu![]()
there is nothing stopping me...
6gun 6 saat 3 sınav...
şafak 12![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
çok sabırsızlanıyorum artık yaa..33 saat kaldı ucusa![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Uçuşa 3 saat kaldı,
İstanbul'a 110 gün...
Sayılı gün çabuk geçer...![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks