Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaşlar çok acil yardım...!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question Arkadaşlar çok acil yardım...!

Arkadaşlar şirket dün orlandoya gidecegimi söyledi düne kadar nereye gidecegimi bilmiyordum bu arada housekeeper olarak çalışacam iş fln ayarlanmış saati 7.5 dolar kalacak yeri de ayarlamışlar o da aylık 450 dolar civarıydı biraz araştırdım orlando hakkında pek olumlu şeyler söylemiyorlar wat için...ikinci iş şansı yok gibi birde çok sıkıcı bir yer diye anlatıyorlar size danışayım dedim ne dersiniz arkadaşlar gitmiş olanlar veya bu konuda araştırma yapmış olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim yer degiştirme şansım var sanırım aynı eyalette olmak zorunda mı bilmiyorum ama amacım hem eğlenmek hem de biraz para biriktirmek sizce neresi uygun (virginia beach,panama city,orlando,ny,miami...veya sizin önerileriniz) lütfen yardımcı olun karar vermek zorundayım en kısa zamanda...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

orlandonun sıkıcı olacağını sanmıyorum giden arkadaşım gayet memnundu.
    2.iş bulamamıştı ama mesaiyi iyi almıştı
    o da bir hotelde housekeeperdı.
    saatlik 7.5 için 450$konaklama biraz fazlaymış.
    alternatif konaklamaları araştırmalısın bence.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iyi de şirket ayarlıyor konaklamayı ancak gittikten sonra araştırabilirim gittigimde hayal kırıklıgı olmasın diyorum daha detaylı bilgiye ihtiyacım var...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

bence housekeeper gibi bir iş için 7,5 az bi rakam bn iş secerken 9-10$ cıvarındaydı saati,gerci sen biraz gec secmişsin bunu buldugunada şükür,bu arada oralando sıkıcı degildir herhalde koca sehir tabi nereye dusecegin önemli,bende ilk işimde orlando düşünüyordum sonradan vaz gectim işten dolayı ve daha once orlandoya giden bi arkadasım sadece işi degistir orlando cok güzel demişti, artık sen bilirsin ama bu saatten sonra cokta iyi işler ve yerler bulman zor olur sanırım...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bana sunulan seçeneklerde en mantıklısı bu geldi ama ilk defa gidecem prof bir watçı degilim onun için arkadaşlardan yardım istiyorum...?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

orlando nun gayet güzel olduğu söylenio arkadaşım..tatil kısmında oraya gitmeyi düşünüoruz arkadaşlarla..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

is-sozlesmende bonus yaziyor olmasi lazim.. cunki 7.50 cok az,sezon sonunda mutlaka her calistigin saat icin 1 dolar odemeleri lazim.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Roma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    is-sozlesmende bonus yaziyor olmasi lazim.. cunki 7.50 cok az,sezon sonunda mutlaka her calistigin saat icin 1 dolar odemeleri lazim.
    sen olsan zorla bonus alırdın haa....

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dj_yakamoz_021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şirket dün orlandoya gidecegimi söyledi düne kadar nereye gidecegimi bilmiyordum bu arada housekeeper olarak çalışacam iş fln ayarlanmış saati 7.5 dolar kalacak yeri de ayarlamışlar o da aylık 450 dolar civarıydı biraz araştırdım orlando hakkında pek olumlu şeyler söylemiyorlar wat için...ikinci iş şansı yok gibi birde çok sıkıcı bir yer diye anlatıyorlar size danışayım dedim ne dersiniz arkadaşlar gitmiş olanlar veya bu konuda araştırma yapmış olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim yer degiştirme şansım var sanırım aynı eyalette olmak zorunda mı bilmiyorum ama amacım hem eğlenmek hem de biraz para biriktirmek sizce neresi uygun (virginia beach,panama city,orlando,ny,miami...veya sizin önerileriniz) lütfen yardımcı olun karar vermek zorundayım en kısa zamanda...

benim bildiğim işi sen seçiion şirket değil, açrmsın biraz, yoksa sponsorun spirit mi??? D
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

işi ben seçtim de sadece eyalet olarak bilgi verildi tam olarak neresi oldugunu bilmiyordum ama tip olayı varmış ne diyorsunuz arkadaşlar mantıklı mı?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

valla bu işte tip hiç belli olmaz abi, tamamen senin baktığın odalarda kalacak olan müşterinin profili ile alakalı, ama yine duğrultursun 3-5 kuruş, rahat ol....
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Aslında biraz da managerine bağlı diye duydum benimki fırıldaklık yaparsa tiplere fln el koyarsa döverim valla
    Konu dj_yakamoz_021 tarafından (25-05-2009 Saat 01:17 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)