ocean city ye gitti ikisi şirket u-k-l-a diğeride yanlış hatırlamıyorsam teksasta bir yerdeydi
ocean city ye gitti ikisi şirket u-k-l-a diğeride yanlış hatırlamıyorsam teksasta bir yerdeydi
2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet![]()
![]()
![]()
eğlence parkında az para ve konaklama berbat olur eğlence olur mu tartışılır kimisi yapmış kimisi yapmamış bişi diyemem
2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet![]()
![]()
![]()
6 Flags Lake George ..![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ilk olarak burada yazilip cizilen rakamlar ve esyalar pek birsey ifade etmiyor, ha en fazla su olur ayni yerden cok fazla iyi ornek gorursun orayi yazarsin seneye.
Onun disinda karakter meselesi dediginiz olay sosyal ortam icin gecerlidir benim mukemmel bir ortamim vardi turlu turlu arkadaslar edindim 18-67 yas araliginda yakin arkadaslarim vardi. Balikcisindan supervisoruna... Yani bu olaylar tamamen sizin gayretinize baglidir.
Ben sizlere sunu soyleyebilirim, goze alacaginiz tek sey sirketler hakkinda yapilan yorumlar olabilir. Benim icin tek kotu olan sey calisamamak ve para kazanamamakti onun disindakileri zaten kendim halletmistim. Para olmadimi oralarda surunuyorsun malesef. Hos suan Guatemala dan yaziyorumama bu tamamen benim basarimdir. Tekrar ediyorum ismi EDU ile baslayip KAZIK ile devam eden sirketlerden uzak durun...
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
#ny nj niagara falls boston albany
#six flags greatescape
#armada grandee
#ride operator
#pay check 3500 diyor ama biriktirdigim 2000
#memnunum is te ufak tefek sorunlar felan cikti vede konaklamada ama ne olursa olsun gitmeye degerdi
#leptop -fotograf makinesi- psp -ust bas felan-mp3 calar-zippooooo
bikac sey eklemek istiorum ozellikle tek gitmek isteyenler icin: beyler hic korkulcak biseyi yok ben tek gittim cok korkmustum ama korkulcak bisey yok ucaga binin ve amerikanin tadini cikarin ....
2008
wisconsin
mt.olympus eğlence ve su parkında çalıştım
şirket g.vizyondu ama işi o bulmadı bize.onun gönderdiği iş yeri bizi almadı ve neticede orada 2 hafta boyunca işsiz kaldım.kendi çabalarımızla bu işi bulduk.wisconsin dells de bütün işyerlerinde iş başvuru formum uz vardır heralde.bu işi bulamasydıkda zaten 2 gün içinde türkiyeye dönüyodum.
cleaner dım orda.(yani yapılabilecek en berbat işte)
çalışma saatlerini baya çok veriyolardı.toplam paycheckim 1.5 ayda 3.200 $flndı sanırım.
başlarda çok zorluk çekmeme kazan dairelerinde kalmamıza hatta işi hiç sevmeme rağmen wat programı sonlara doğru güzeldi.iş yerindeki ortam güzeldi.gittiğime pişman da değilim.çok büyük tecrübe edindim orda.
aldıklarıma gelince, 2 fot. mak.,ı touch,ps2, hediye ,kıyafet fln
travel kısmındada chicago,new york,new jersey,washington,phileadelphia,niagara,boston)) (en güzel kısım traveldı zatn)
g.vizyonla sakın GİTMEYİN!!!!! (hiç bi şekilde ilgilenmiyolar.sadece ilgilendiklerini sanıyolar)))
Arkadaşlar araştırmadan sakın bi şirkete bağlanıp kalmayın. GErçi araştırsanızda bir işe yaramıyor ama Kesinlikle G.l.o.b.a.l den uzak durun. Tam bir palavracı yalan dolan gırla.... Rsmen parayı alana kadar rol yapıyorlar. Arkanızdan cevirdikleri işlerin haddi hesabı yok ayrıca beceriksiz ötesiler. 500 kişi (belkide daha fazla) alıp parayı ceplerine koyup, sonra bir hiçmişsiniz gibi davranıyorlar. Daha az duyulmuş az kişi gönderen yerleri secmenizi tavsiye ederim.
S-pectacular
Kesinikle katılmıyorum ne burada koşturan bir şirket nede orada yardım eden bunun şansla hiçbir alakası yok. Bu mudur şanssızlık soruyorum.
Uçağa binip gidiyorsun amerikaya bi bakıyorsun konaklama ayarlanmamış ortadısın. Neyse diyosun sonra bi bakıyosun söyledikleri iş yalanmış başka bir isim altında çok farklı bir işe göndermişler. Onada çom kişi göndermişler o da ne ortadasın. NE iş var ne konaklama. Hakkaten onların suçu değil şanssızlıkaaa bu arada burada kaybolan pasaportlar yapılan kavgalar kandırmacalar da cabası....
dedigin gibi bunun sansla alakasi yok.ilk once arastiracaksin daha oncede belirttigim gb..daha sonra sirkete karar vericeksin..bundan sonraki asamalr senin icin sansdir.pasoportun kaybolmasi olayinin tabiki sans veya sanssizlikla hic alakasi yok bu tamamen seninle alakali
S-pectacular
====2008
====virginia,boltimore,washington,niagara falls,atlantic city,new jersey,new york
====virginia beach
==== a.d.v.i.s. ile gittim ama cok bi yardimlarini gormedim ne sikayetciyim ne de cok memnunum
====restaurantta busser
====4700$ ama 1$ ile dondum turkiyey
====benim icin cok guzel bir yaz gecti sansim yaver gitti diyebilirim eglencesinden alisverisine ingilizcesinden gezdigim gordugum yerlere kadar hersey cok guzeldi tabi zorluk cektigim zamanlar da oldu ama onlar olmazsa iyi zamninin kiymetini anlamiyorsunuz mesala 2 hafta pasaportumu bulamadim kaybolmustu o donem gercekten berbat otesi bir zamndi.
====laptop,foto makn.,i=pod nano,flash bellek,zippo,6 parfum,ve 200$ hediyelik esya,yaklasik 1100$ ust bas ayakkabi mont
====4 yildizli bir otelde kaldim basta 10 kisilik bi eve ciktik ama biraz arastirinca cok daha uyguna temiz ve guzel bi otel odasinda anlastik haftalik 50$ 4 kisi 1 odada kaldik bazen kaybettiniz birseyi bulmada zorluk cekiyorsunz ama genede cok iyi oda arkdaslarim oldu,virginia beach bildiginiz gibi tatil yoresi zaten hem tatil hem calisma dusuncesiyle gittim ama toplam 3 ayda 6 7 kere girmisimdr okyanusa
he bi de bende tek gidenlerdenim mukemmel bir tecrube bence firsatiniz varsa tek basiniza gidin kimseye siginmaya ihtiyaciniz yok cok daha zevkli.
S-pectacular
Kesinlikle tek bir yere saplanmamak lazım. Gezin gezebildiğiniz kadar.. Hmm gezerkende cimri olmayınliquid de baya bir gezmiş..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bnm icin cok kotu oldu sadece New York ve Seattle 'i gezme sansim oldu![]()
katiliuyorum fiorex gezmek icin para lazm tabe gezmeden yaniniza 700 800$ koyun bakin keyfinize sonra her eyalet farkli bi yasam tarzi denebilir mesala boltimore da amerikali beyazlarla kavga ediyorduk trafik isiklarinda adamlar bi dunya zaten yanlislikla onlarin yoluna girdim arkamaa bakmadan gece saat 2 mi ne adamda isikta ''keep ur fuckin line''die haykirdi tabe neyse dedik daha sehre yeni girdik bela almayalim basimiza adam ''what's ur fucking problem haa''die dewam etti sonra kendi arabasinin kapisini acti megersem kavgaya davetmis o sonradan ogrendim tabeneyse sonucta bulasmadan hotele gittik
![]()
Aman hocam Amerika sinirlari icerisinde kavga cok tehlikeli . Her durumda suclu bulunabilirsiniz .
aynen abi o yuzden hic bulasmadik gerci ilk vuran herzamn sucludur diye birsey duymustum ama ne kadar dogrru bilemem ama sokakta ickidfe yasak ben otobuste icen zenci gordum kendisiyle celisen bircok sey var daha cok disaridan gelen gocmenlere cok buyutuyorlar dogal olarak tirsiyorsun ama genede cok siki yasalari var bi arkadas vardi virginia beachte indirim kuponl;arini cebe atip parami ne aliomus hergun 20 30$ manager bunun farkina varinca adamin basina 200$ koydu yerini soyleyene iceri tiktiracakti 2 3 sene adam hemen dondu tabe ertesi gun turkiyey:s
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Amın!![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
haftada 90 saate yakın mesai öylemi !! günlük 12 saat süper bir performans..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks