acı ve baharatlı bişeyler olsun da gerisi sorun değil ....
acı ve baharatlı bişeyler olsun da gerisi sorun değil ....
aynen oyle![]()
walla ben kurabiye fln götürecem bikaç gün yerim![]()
çin yemekleri de süper..deneyin..![]()
Walla yemek bakımından belki Türkiye'yi arayacagımız kesin ama bence yine de yiyeyek bir seyler götürmeyin derim. Cok ilginc bir sey olmadıkca sorun cıkmaz ama yine de ABD ye sokması var, bagajda agırlık yapması var ve max bagaj limiti var, bozulma vs sıkıntısı var, falan filan. Orda ilk bir hafta 10 gün ac kalmazsak bir daha bir sey olmaz gibi geliyor bana. En kötü ihtimalle aynı seyleri yemekten bıkarızYanlız gecen sene giden arkadasın dedigine göre mikrodalga fırın cok ise yarıyormus, ona göre kalıcagınız yeri secmediyseniz ona göre secin derim.
Bir de orda su domuz eti, domuz yagı durumunu nasıl halledicez, '' no pork, or pork product '' deyip gecicez mi, ne önerirsiniz giden arkadaslar ?
ya üç harfli bi kod olduğunu duymıştum ben.İçinde domuz yağının olmadığını gösteriyomuş heralde.Bilen var mı acaba ?
ben pepperoni pizza yiip de domuz eti yemedim diye iddia edenlerdendim Allah affetsin valla salaklık başa belaben bilmiyom kod mod (ahiretteki savunmam bu olur heralde
)
ingilterede vejeteryan dedigimizde kurtuluyoduk etinden ama yagini bileymiycem![]()
arkadaşlar benim sorum havaalanındaki bavul içi araştırmasıyla ilgili.bi yerde okuduğuma gore bavulda yiyecek goturulmesi yasakmış.ayrıca havaalanında bavulunn içinde neler olduğunu yazdırıyorlarmış sana.ve eger olurda bavulunu açarlarsa ve bavulunn içinde sena verdilkleri kağıda yazmadığın bişey varsa ceza kesiliyormuş.bunlar dogru mu?valla ben baska bir forumun yalancısıyım,orda okumuştm![]()
bu olay yeni mi çıkmış acaba ? benim ev arkadaşım 1 bavul yiyecek getirmişti domatese varana kadar düşünün artıkgeçen sene giderken yanımızdaki çantaya sıvı bişi,keskin bişiler aldırmamışlardı,bavulu da açmışlardı kontrol etmişlerdi de içindekileri yazdırmamışlardı nasıl yazcaz ki? siyah pantolon,beyaz ip askılı badi,kot etek flan diye mi
![]()
o zaman yıyecek konusunda vardıgımız son nokta goturmemızde bı sakınca yok ama fazla abartmadan oyle mı![]()
e yani..zaten bozulur eder yaa hiç boşuna kasmayın orda bi ton hazır yemek var zaten mikrodalgaya atarsınız oohhh missss
arkadaşlar rakı alın yas 21 se freeshoptan biz almıştık freeshoptan aldığımız içinde bi problem olmamıstı zaten kapalı bir pakette vermişerdi ve uzerınde freeshoptan alındığı cok acık bi şekilde belliydisonra orda uzo(ouzo) talim edersiniz
bu ne diye sorarlarsa gumuktede turkısh raki
)) dersiniz
10 doalr de sen kafadan![]()
Konu gokhaNJan tarafından (27-05-2007 Saat 05:32 PM ) değiştirilmiştir.
Çok janjan'lı oldu bu
Karnım acıktı bea![]()
Kelimeler yetse..
tek sük, tamek.... iimiş walla. biz burda alamıyoz lan onları. her allah'ın günü le cola, ömür süt, murat bey kaşarları, patito cips..... bim'in süper kalite ürünlerini yemekten fenalık geldi...
ya bizde para verip almazdık zaten. normalden pahalı biraz türk ürünleri. ev arkadaşının bir akrabası vardı philedelphia da o yollamıştı bize. nerden baksan 600 dolarlık ürün yollamıştı bize. bizde ona hediye olarak bir saat almıştık. para kabul etmiyordu. Türk'ün kıymetini bilin derim..
valla bizim gitceğimiz yer (destin)köy gibi biyer.orada türk ürünleri bulabilecez mi bakalım.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
online satış yapan türk marketleri var çok canınız çekerse alırsınız ya...
one dollar treelerde çokoprens flan satıoylar bilginize![]()
evet arkadaşlar arkadaşın dediği doğru yanımıza aldığımız kuru gıdalar hava alanında sorun çıkarmasın
yok hiç bi sorun çıkarmaz. bi arkdaşımın bavulu ağzına kadar yiyecekle doluydu.gerçi içinden bi kaç parça bi şi kaybolmuş ama bi sorun çıkarmadılar![]()
Gerçekten bu kadar ucuzmu ya? Sabah öğle akşam yemeğimi bu bahsettiğin miktar yoksa sadece sabah ve akşammı?
Arkadaşlar birde şunu sorucam belki yeri değil ama Amerikada sadece hayatta kalmaya çalışsak, yani ev kirası + yemek masrafı yapsak ne kadar para çıka cebimizden sizce? Yani aylık ortalama kira 400 dolar desek, 3 ayda 1200 dolar eder. buna ne kadar yemek masrafı eklenir 3 ayda? Gidenler kendilerine yaptıkları elektronik, kıyafet vb. alışverişlerin haricinde ne kadar harcadılar acaba?
Ya şimdi benim anlamadığım bu microdalga ve buzdolabı olan yerler nereler.Yani ev haricinde mesela hostel veya pansiyonlarde bu aletlerden yok mudur.Tencere ve tavada olursa iyi olur.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks