doğayı sevgi korusun arkadaş![]()
doğayı sevgi korusun arkadaş![]()
bu çarşafı falan burdan götürsek oluyor mu?![]()
olur göturebilirsin. ben geçen sene göturmustum çarşaf falan ama orada ki yatak buradakinden geniş oldugu için kucuk gelmişti. yastık falan da göturmustum dönuste bırakmıştım orda. ama bu sefer göturmicem. walmarttan alıcam.
yataklar geniş orda göturmeyip ordan almak daha mantıklı.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
yataklar çift kişilik mi yapılmış yoksa kayhan hocam![]()
yatakların geniş olması güzelamaç ne acaba
![]()
yurt odalarındaki dolaplarda elbise askıları var mı ?
evet arkadaslar bugun tr saatiyle sabah 8 de kd ye varmis bulunuyorum.daha ortami kesfedemedim.gece gec ve uykusuz oldugum icin giris islemimi yaptirdim ve hemen uyudum simdi kalktim aileme haber verdim formu actim.yakinda yeni birseyler yazarim.bu arada aski yok dolaplarda.
arkadaşlar ben 2012 de wat'a katılcam şimdiden işleri araştırıyım dedim buraya giden çok oluyormuş. bu iş için haziran 20 sinden sonra başlanılıyor mu (malesef okul o zaman bitiyor)? saatlik ne kadar kazanıcaksınız? haftalık kaç saaat çalışıcaksınız? ne tür işler var food average ,ride operator var sanırsam başka ne iş var ? bu işlerini kendi firmananızdan mı seçiliyor ? yoksa fuarda ne çıkarsa bahtınamı boşluk ? ingilizce düzeyi ne olması gerekiyor benim çok iyi değil ing işte istanbul üni. hazırlık okudum bu yıl int. bitirdik yeterli mi burda çalışmak için bu ingilizce bir kursa gitmelimiyim bunları cevaplarsanız çok iyi olur birde bu yılki wattan dönüş anılarınızı bekliyorum
Merhaba,
Evet buraya gelen çok oluyor. haziranın 20 sinden sonra olabilir tabii kide benim sözleşmem bu yıl 22 haziranda başlıyor.saat ucreti 8 dolar ortalama.haftalık 40 saatin garanti fazlası olur istersen ama.food var ride var kasiyerlik var. park services var games var birde. bu işi job fairde seçiyorsun bi aksilik olmazsada değişmiyor. ingilizcenin çok iyi olmamasını dert etme zaten geliştirmeye geleceğin için çok sıkıntı yaşamazsın. kursa falan gerek yok.
bilgiler için çok saol eğlence parkı su parkı düşünüyorum burdada okuduğum kadarıyla cedar ve buraya çok giden oluyor. senin dediğin gayet yeterli 40 saat haftada. ride bence en iyisi ? ride operator olmak istiyorum job fairde kesin olabilirmiyim olmam için ne gerekli erken grupta falan ol deniliyor bunu nasıl ayarlıycam ? erken kayıt oldum diyelim bu ride olmamı kesinleştirir mi ? ride saatlik ücret ne kadar ? birde kalıcak yer ne kadar haftalık ? şirket konusuna gelince araştırdığım kadarıyla ut ve icep iyiymiş senin sponsor bilgi verirmisin bu 2 şirketi düşünüyorum gittin icep orda sadece job fair bu şirket ayarlıyolar job fairde işverene mi bağlıyım ride olma konusunda yani
bu sene bende daha az önce yerleştim kaldıgımız yere. dun gece gelmiştim. az önce konustugum bir kaç arkadaş fazla saat alamamaktan şikayetçiler ama kendim gidipte durumu göremedim henuz...
bununla birlikte bu programa ne kadar erken kayıt olursan o kadar iyi.
kaydolurken de belirtirsen job fairde kings dominion ilk tercihim olmasını diye sana yardımcı olurlar.wat olayında her konuda ne kadar erken davranırsan işlerin de o kadar yolunda gidiyor genelde.
rideda çalışmıştım bende ve bu sene de ride da çalışacagım. bence de en keyiflisi bu gibi. ilk başlayanlar için sanırım saat ucreti 7.25 dolar. benim 2. senem oldugu için mi 8 dolar bilmiyorum ama bu şekilde ucretler.
Dönüşe geçen, fırsatı olan arkadaşlar görüşlerini yazabilir mi acaba arkadaşlar hazır 2012 kayıtlarda başlamışken yorumlarınızı bekliyoruz![]()
kings dominion'da çalışmış çok arkadaşım oldu, hangi sponsor kings dominion'a öğrenci gönderiyor bilgisi olan var mı? CIEE, INTRAX, ...?
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
ICEP World gönderim yapıyor buraya ağırlıklı olarak.. kendi adlarını taşıyan sponsorlarının yanında ortakları CCI üzerinden de gönderim yapıyor olabilir..
Merhaba 2 yazımı burada geçirdim öncelikle birçok şey bu konu baslıgı altında yazıyor zaten. bunların dışında merak ettikleriniz varsa fırsat bulup nete girdikce cevaplarım ben.
Türkiye de yalnızca icep world'e kaydolursanız bu parkta çalışabilirsiniz. ayrıca daha önce burada çalışmış bile olsanız self olarak icep world'den başka bir şirketi de park kabul etmiyor. CCI amerikadaki sponsor. ben gerek icep gerekse de CCI'la ilgili bir sıkıntı yasamadım şimdiye kadar.
hocam bu sene kings dominion a gidecegim de bu slip resistant ayakkabiyi nerden bulabilirim?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks