arkadaşlar öncelikle meraba.bam sayesinde.bu hususi pasaport vize işlemleri sırasında kolaylık sağlar mı?
kolay gelsin iyi günler
arkadaşlar öncelikle meraba.bam sayesinde.bu hususi pasaport vize işlemleri sırasında kolaylık sağlar mı?
kolay gelsin iyi günler
Konu soyu123 tarafından (14-05-2020 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir.
ingilizce konusunda rahat olabilirsin,sonucda iyi ingilizce aranmıyor, günlük konuşmaları anlıyorsan sorun olmaz
yeşil pasaportun abd için önemi yok hatta kabul etmiyorlar bile yeşili bordoya cevirmek zorundasın
aksanı dert etmeanlaşcak kadar ingilizce bilmen kafi=) rica ederim mor değil bordo
![]()
Yok yahu kim dalga geçecek. Arada takılabilirler ama o Türkiye'de de oluyor sonuçta. Dil sürçmelerinde falan. En son düşünmen gerekeni ilk düşünüyorsun.
Aksanı niye dert ediyorsun yahu. Gidenlerin hiç biri aksanlı konuşmuyor ki. Daha doğuru ABD aksanı ile konuşmuyor. Yoksa çin aksanı , fransız aksanı dolu
konu da eskiymiş yeni görüp hortlattım![]()
Sana soyle onerilerim olabilir;
Hazirlik sinifinda da gidebilirsin. Sectigin is bir sehrin koyunde olmasin. Senin gibi calisacak 50 WAT ogrencisinin oldugu is listelerine bak. Buyuk yerlere gitmeye calis. Seviyenin Intermediate olmasi yeterli. Muhabbetin iyiyse yabancilar bakmaz senin ingilizce seviyene, aksanina falan. Ben sifir ingilizce ile konusmaya calisiyordum. Onyargilarin olmasi normal fakat kendine guven ve git. Ozaman aklindaki bircok sey degisecek.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks