Arkadaslar suan arama kısmından aklıma takılan birşey olursa aratıyorum fakat uzerıne tıkladıgım zaman hata vermeye devam ediyor tek bendeki bir sorun mu yoksa genel olarak bir sorun mu
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Kardesim simdi yapman gereken sey , oncelikle self wat icin bir firma bulman. Firmalari arastir ucuz olani secmeye calis. Ancak hangi firma ile anlasirsan anlas , Sozlesmene 31 ocak a kadar ds2019 belgesi getirilmis olsun diye belirt. Ekim ayinda kaydoluyorsun sonucta.Eger getirtilmezse tum para iadesi 1 hafta icinde yapilir diye de eklet. Sonra seni sallayip mayista vizeye yollamasinlar. Sirketle anlastiktan sonra onlarin calistigi sponsorun bos is sozlesmesini iste. O is sozlesmesini isverene yolla ve doldurt.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
beyler benim üniversite ilk seneden staj koymuşlar 20 gün. Wat a kayıt olunup geç gitme ihtimalim var mı?
Everybody sit down,i'm gonna be here for a while!
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
aynen bu sene için eduyork gençtürkcell indirimiyle birlikte 3.500 dedi erken kayıt sonrası 3.750 ile 4.000 olur dediler.Kafam çok karışıkayrıca bu şirket iş seçimi için karakter testi tarzında birşey yapıp ona göre iş vereceklerini söyledi istediğim işi yapamayacağımı düşünürlerse tercih ettirmezlermiş genelde böyle mi oluyor şirket aşaması?ingilizce test de var aynı şekilde..
benimde pek fiktim yok, bilindik iyi sirketler kaç bin dolar istiyor birde babamla igtsem indirim yaparlarmı pazarlık falan
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
En ucuz self wat sirketi bilen var mi aranizda? 500 usd cok fazla bir rakam bence...
peki bu sene normal wat ücretleri ne kadar bilen var mı
benim şirketim erken kayıt kampanyası yapmış 1350$ sonrası 1500$.diğer şirketlerde 1500$ aşağı değildir.
merhaba arkadaslar 2012 yilinda bende sizler gibi wat gidicem diyip sonunda gittim evet suan bir cogunuz heycanla gitmek istiyorsunuz.Bn soyle soyliyim hayatinizda ve dusuncelernizde okadar degisim oluyorki sizler bunlarin farkina variyorsunuz. Bu yil tekrardan Amerika hayelleri kurmaya basladim ve wat yapmaya karar verdim.
1. Olarak sirketiniz cok onemli cunku hem iletisim olsun hem is olanagi olsun sizlere yardim edicek ilk kisi sirketiniz bir arkadasim dolandirilip geri donmek zorunda kaldilar yada bekledikleri gibi olmadi .
2.Amerika sizler icin sadece gezmek olmasin ki yalnis olur cunku 3 ay boyunca calisip para kazanicaksiniz sonra o paralari catir catir yiyicez![]()
Ben 2012 yilinda westline adli sirketimle Amerikaya gittim .Memnun kalmadim dersem ayip olur evet bazen puruzler cikiyor ama okadari olucak.Ilk isimde dayanamayip sirketime soyledigimde destirmislerdi ve bizim icin cok iyi olmustu.Sizlerden ricam buyuk sehirlere gitmeyin. Cunku hem yasam hemde eglence bakimindan paranizi cebinizde tutmaniz zor olucak ilk olarak sakin kiyi seridi dusunebilirsiniz.Boyle yaziyi tamm toparlayamadigimdan sizlere tm anlatamiyorum sizler sorularinizi sorarsaniz sizlere daha akici anlatmaya calisirim![]()
Arkadaşlar merhaba,
Forumda yeniyim. Kismetse bende seneye gitmek istiyorum. Dün bir şirket ile mülakat yaptım. Tamam yarın evraklarını ve parani getir kayıt yapalım dediler. Cv filan doldurttular. Bugün ise arayıp gelme intermediate seviyesinde işler yok biz sana olunca haber veririz dediler. Sizce ne yapmalıyım? Bekleyeyim mi yoksa başka şirkete mi bakayım. İngilizcem kötü değil. Sorunum pratik. Ilk yurtdışı tecrübem olacak
Acikcasi ingilizce seviyen cok iyi degil demekki , ve bu sirket risk almak istememis olabilir seni kaydettirerek. Eger Ciee ile calisan 3 sirketten biri ise gecn sene Ciee her ogrenciye mulakat yapti ve bazilarinin work and travel kayitlarini iptal ettirdi. Ve bu soylediklerim ocak subat gibi de yasandi. Sanirim sirketin senin de bu sorunu ysayabilecegini dusunmus ve seni magdur etmek istememis. Eger son sinif degilsen ingilizceni gelistirip tekrar dene ya da baska sirketle sansini dene. Emin olabilirsin seni havada kapacak bir suru sirket var ama iyi sponsoru olan iyi bir firma ile gitmek cok cok daha iyidir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
tekrar merhaba sitede iş seçerken sponsorlarına önem vermemiz gerektiği vurgulanıyo ama ben bi şirketle yüzyüze görüşmeye gidebilecek bir şehirde değilim ve tel görüşmesinde e-postalardan sponsarlarını öğrenemiyorum acaba iyi ve güvenilir işveren/şirket ismi verebilir misiniz? ona göre şirketlere bunları sorma şansımız olur.teşekkürler şimdiden![]()
sana sponsorunu soylemeyen sirketle zaten cok ugrasma , telefonla konus hepsiyle ve hepsinin sponsorlarini ogrenmeye calis. Biz bircok sponsorla calisiyoruz ayaklarini yeme. Saglam sponsor var mi yok mu ogren. Dedigim gibi zaten sakliyorsa senden sponsor isimlerini salla o sirketi , gizledigi birsey var demektir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Çocukluğumdan beri ingilizceyi bir hayat felsefesi haline getirmeme rağmen Advanced Düzey ingilizceden biraz uzağım. Fransızca öğrendiğim için üst düzey ingilizceyi unttumsayılır. 'lifeGuardlık' Can kurtaranlık da advanced istiyor. Şimdi soracağım soru şudur ki. Bilet fiyatları şimdiden alsam mı ki yani şubatta alsam arada kaç lira fark olur? Advanced düzey ingilizce isteyen Cankuranlık dışında neler yapabilirim.
arkadaşlar aranızda kaydolup sözleşmeyi okuyan var mı?Benim sözleşmemde 4. sınıflar için vize reddi almamız durumunda verilen ücretten 500 dolarının kesileceği yazıyor.Sizde de böyle bir durum söz konusu mu ?
Biletlerin alinacagi en iyi donem mart nisan donemidir. THY ile gidecem illa diyorsan da Ocak subat donemidir. Daha erken almanin hicbir fiyat kazanci saglamaz size. Ayrica Lifeguardlik Advanced duzey degil , Upper seviyesinde ingilizce ister. Advanced ingilizce , server , front desk gibi pozisyonlarda olur. Eglence parki , satis , busser lik , Lifegardlik gibi isler upper intermediate seviye ister.
Bolge olarak spesifik bir yer ismi soylemekten ziyade , konaklamanin ve ulasimin ucuzlugu ve saatlik ucretin yuksekligi para biriktirmeyi sagliyor. Ayrica Maryland de haftalik 90 dan asagi kira olacagini hic sanmam.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
İlginiz için teşekkür ederim özgürsum. Şirketin bana verdiği bilgiye göre bunu belirttim yalnız. Ben genellikle heyecanlı birisiyim o yüzden Upper ıntermediate konuşurum. Yalnız Advanced'e yükseltip işte LifeGuard düşünüyordum. Fakat siz LifeGuard Upper istiyor dediniz Sizce LifeGuard iyi bir meslek midir? Ayrıca turizm çıkışlıyım. Server derken Garsonluktan bahsediyorsunuz sanırım 2 sene garsonlukta hayatım çürüdü. Amerikada Otel Garsonluğu nasıldır yani sistem açısından. Ayrıca Front Desk de olabilir.
Yani özetle Girişimci ve aktif birisiyim hayallerimin olduğu bir şehire gidiyorum. Hayallerimi yaşarken de ne gibi zorluklarla karşılaşacağımın kesinlikle farkındayım. LifeGuardda şüphelerim oluyor bazen.
Acikcasi server liga ingilizcen yetiyorsa en iyisi o dur, cunku bahsislerle beraber en iyi kazanclar o pozisyonda olur. Baskalarinin 60 saat calisip kazandigini siz 30-40 saatte kazancaksiniz. Ama cok iyi ingilizce isterler.Hele bi sana isler sunulsun , o zaman forumda isler hakkinda yorumumuzu yapariz.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaslar ben bu sene ilk defa WAT'a katilmayi dusunuyorum ve tek gidecegim daha once tek gitmis olan arkadaslarimin tavsiyelerini ve yorumlarini bekliorm. Tesekkurler...
Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 13 misafir)
Bookmarks