Connecticut da mc donalds da çalışacağım acilll lütfen bilgisi olan birileri varsa bilgilendirsin nasıl bir yerdir sona kaldık ta acilll!!!!
Connecticut da mc donalds da çalışacağım acilll lütfen bilgisi olan birileri varsa bilgilendirsin nasıl bir yerdir sona kaldık ta acilll!!!!
Kabul ettin mi ordaki işi?
kabul etmekten başka şansım yok gibi..daha gelmeyecek gelsede doğu tarafları olmayacak heralde ? sen kabul ettin mi ? veya bir bilgi öğrendin mi ?
arizona ve montana yı reddettim zaten ben.Ya Mc Donalds ların çalışma saatleri belli değil,2. iş bulma şansımız olmayabilir. Bölgede biraz pahalıymış ve Mc Donalds ta çok yoruyolarmış.Connecticuttan bi adam gelicek ve hepimizi farklı mc donaldslara yerleştircekmiş,o kopukluğu da sevmedim. Giden bi tanıdık buldum baya sıkıntı yaşamış ortam da 0 sakın gitme aklın varsa dedi.
bende henüz iş seçimi yapamadım arkadaşlar.Connecticut nasıl bi yermiş bilginiz varmı çevresi hakkında arizonaya falan bende gitmek istemiyorum gitmişken eğlenmek tadını çıkarmak istiyorum o yüzden daha çok doğu taraflarını istiyorum ama işde kalmadı sanırım artık.mart fuarıda son fuardı sanırım
iş sıkıntısı varmı onu bilmiyorum aslında ama sanırım bir çok şirketin elinde aynı işler var çünkü banada arizona falan önerildi genelde aynı yerleri söylüyolar sonuç olarak.ben bide 24 haziranda gitcem dediğim için geç buldular böyle bi sıkıntı oldu
3 şirket sadece ciee sponsoruyla çalışıyor, dolayısıyla bu 3 şirketin işlerinin tamamı aynı oluyor. sponsorun her firma için ayrı işleri olmaz , genel işleri olur tüm firmalara aynılarını verir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşlar bende armada grandee deyim aynı sıkıntı bende de var daha iş seçimi yapmadım ve gec kaldım diyede telaş başladı açıkçası...danısmanlarınız daha iş gelmez mi dedi?bende mcdonaldsta calısmak istemiyorum...batıda da calısılabilir ama arizona olmamak sartıyla yani...sizin düşünceleriniz ve aldığınız duyumlar nedir acaba dha iş gelmezmi???gecen sene ki mart fuarında ne gibi işler vardı acaba?
hayır benim danışmanım fatih bey ipek hanımın yanındaki kişi yani...ya benim seviyem intermediate oldugu icin birde okulumuz haziranın 9 unda bitiyor...bütlere girmeyi zaten düsünmüyorum inşallah büte ders bırakmam...mcdonaldsın şartları neler yani haftalık ne kadar calısyoruz?konaklama varmı??yada baska işler gelir mi???daha iş gelir dedi ama daha tık yok
tuti mc donalds işleri o kadar kötü değil gidip memnun kalan çok fazla kişi var ben d eordayım bu yıl
Arkadaşlar bence biran önce seçin işinizi 2. iş bulursunuz yada başka iş bulursunuz gittiğinizde şimdi bekliyorsunuz son zamanda isteğinize göre bir eyalet falan gelmez gitmek zorunda kalırsınız elinizde seçenek varken seçin ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks