6bin mil iyi rakam. sen biliyorsun o zaman. ama dediğim gibi pip yaptırıp yanına sadece araba bakımı+çekici ekletirsin. eğer ben full dersen doğal afetler içindir, hayvanların zarar vermesidir böyle garip garip şeyler içinde para ödersin. bunları çıkart içinden.
ne kadar bir süreden bahsediyorsun bu arada ?
eğer sigortan olmayacaksa plakan da olmaz. böyle dolaşmak sorun bence, ve göze batarsınız, 2 günden fazla dolaşılmaz diye düşünüyorum.
biz arabayı aldığımızda adama söylemiştik böyle böyle sigorta işlemleri ve plaka işlemleri yapıcaz(bizim evden hükümet 20 mil, dmv 20mil filandi) o yüzden dedik adam 1 hafta plakasını bizde bıraktı. biz de o hafta süresince dikkat çekmeden dikkatli bir şekilde kullandık. rastgele polis durdursa yeni aldık filan muhabbeti yapıcaktık, işyerimdeki amerikalılara sorunca birşey olmaz dediler bu duruma. ama sen o hafta kaza yaparsan filan başın ağrıyabilir. ama dediğim gibi, üstünde plaka olucaksa 1 haftayı geçmemeli bence. ya birde ben biraz titiz adamım ki sizde öylesiniz galiba, o yüzden bu süreçler en idealidir diyorum. öyle biri değilseniz bütün yaz sigortasız dolaşan bile var yani

)
peki kaç gün travel yapıcaksınız ve travel bittikten sonra arabayı nereye satmayı düşünüyorsunuz ?
Bookmarks