evet arkadaslar isimi degistirdim. bu yaziyida isini degistirmek isteyenler mutlaka vardir onlar icin yaziyorum. oncelikle benim ds belgem estes park coloradoda calisacagim is icin basilmisti. lakin oraya gidince isin tam bir rezalet oldugunu ogrendim. backdish denen bi yere beni verdilerki cehennemin dunya versiyonuydu. sadece 1 gun calistim ardindan isverene gittim.
isverene burda daha fazla calisamayacagimi soyledim. saglik sorunlarimi bahane ettim. bel fitigim oldugunu soledim ve baska ise gitmek istedigimi soyledim. oda bana bunu sponsora bildirmem gerek dedi... bildirmeseniz olmaz mi falan dedim lakin o mecbur olduklarini soyledi. bende kabul ettim mecburen..
ardindan sponsordan mail geldi bana isini degistirmek istiyorsun herhalde mesele nedir gibisinden? bende durumu anlattim. sirt agrilarim var burada calismak istemiyorum falan dedim. oda is bulabilirmisin ne yapacaksin diye sordu. bende new yorkta is buldugumu oraya gidecegimi soyledim...
sonra bana independent job offer i yolladi ve doldurmami istedi. bende bir tanidik vasitasiyla new york ta ki isverene yolladim ve doldurttum. bi iki daha belge istedi sponsor work compensation muydu neydi oyle bir belge sirket elemanlarinin sigortasimiymis neymis onuda yolladim. 2-3 gun sonra isiniz onaylandi calisabilirsiniz gibi bir mail aldim. ki zaten 2-3 gundur de calisiyordum burda sonucuda pek beklemedim yani...
anlayacaginiz arkadaslar siz hakikatten kole degilsiniz kotu bir isiniz varsa katlanmaniz gerekmiyor.. caba sarfedin mutlaka daha iyi isler vardir... bu yaziyi yazmamin sebebi bu siteye olan vefa borcumdur.. vize alma surecinden degistirme surecine kadar herseyi ellerinden geldigince sitedeki yoneticiler uyeler cevaplandirdilar... tekrardan tesekkurler..
Bookmarks