Haftalardır beklediğim DS sonunda geldi. 1 Haziran 11:00'da İstanbul'da randevum var.
Var mı aynı gün randevusu olan?
Haftalardır beklediğim DS sonunda geldi. 1 Haziran 11:00'da İstanbul'da randevum var.
Var mı aynı gün randevusu olan?
benim arkadasım da 1 haziranda istanbulda ama saatini bilmiyorum
merhaba bende 1 haziranda sabah 10 da giricem fakat çok korkuorum vize çıkmamasından![]()
Bol şans diliyorum.Vize için fazla sıkıntı ve heyecan yapma muhabbet havası içinde geçiyor.alırsın inşallah kolay gelsin.
arkadaslar ben vizeyi ankaradan aldım istanbulda bu sene vize konusunda esnek davranıyormuşş sıkıntı etmeyin... size tavsiye demeyeyim de küçük bi bilgi heyecan yapmadıgınız müddetçe çok rahat alırsınız benm arkadaslarımdan 10 saniyede alanlar vardı![]()
benim not ortlamam 2.65 turizm işletmeciliği okuorum , 4.sınıf daha 10 gün önce bittiama ing seviyem o kdr iyi deil sdc çıkan soruları ezberlicem o yzden brz korkuorum
![]()
benimde 15 saniye falan sürdü 2 soru geldi. nerede çalışacaksın. ne iş yapacaksın ve sonra vize onaylandı. çok heyecanlıydım ama 2 soru cevapladım rahatladım sonrada başka soru gelmedi) Allah yardımcınız olsun Bol şans arkadaşlar...
hülyaa eminim ikimizin ingilizce seviyesi aynıdırbende çıkan soruları ezberledim
genelde de onlardan soruyorlar sen mümkün oldukca klasik cevap verirsen cevapları uzun tutmazsan sorun olmaz
![]()
hly89 bende turizm işl.3.sınıfım.1 ay önce vize aldım. benmde ii değil ingilizce çok heyecan yaptım ama 2 soru geldi cevapladım başka soruda gelmedi.soruları ezberledim sonrada cevaplamam sıkıntı olmadı)
bana ezberlediğiniz soruları gönderme şansınız var mı![]()
hly ben sana linki mesaj attım burada link paylaşmak sorun olabilir belki bilmiyorm bende yeni üyeyim çünkübu arada mümkün oldukca görüşmede güleryüzlü ve akıcı konusmaya çalısın yani yanlış cevap da olsa durup düşünmeyin
) ben gülümseyerek aldım galiba vizeyi
![]()
çok teşekkür ediorum![]()
benimde 1 haziran 10 45 istanbul.umarım dediginiz gibi gülümsemeye veriyolardır![]()
benim de 9:45 te..arkadşlar hiç heyecana gerek yok .erken gidip ordaki ortama da bakabilirsniz .banka sırası gibi oturup sıra bekliyosunuz sonra gidip ayak üstü konuşuyosunuz.ordakiler çok samimi davranıyolar zorlamıyolar yani..önce parmak izlerinizi alıcaklar eğer hala aynı kişiler varsa çok şeker insanlar zaten orda önce bi rahatlıyo insan.
klasik sorular herkesin dediği gibi.nereye gidiceksin ne işte çalışıxaksın . orası hakkında ne biliyosun . ne zaman mezun olucaksın ve gelecekte ne yapmak istiyosun tarzı şeyler
arkadaslar vize vermeye niyetleri yoksa bi bahane bulup vermiyolar ama hala neye gore verip vermediklerini anlamadim not ortalamam 1.87 ingilizcem cok iyi degil yani klasik soylenenleri anliyorum ama kendim konusamiyorum yani adam 2 soruda verdi vizeyi ankarada aldim bide 1. sinifim daha mesela su ornegi vereyim nereye gidiceksin kesin soru napcaksin kesin soru mesela lifeguardsin neyapcaksindan sonraki soru yuzmeyi nerde ogrendin falan bunun gibi sorular okullla ilgili sorular rahat olun yani ve tabikide guler yuz sonrada have a nice holiday![]()
arkadaşlar sıkıntı yapmayın, emin olun ki wat sürecindeki en basit aşama vize aşaması. ben 4. sınıfım, 1.80 ortalamam var. istanbulda gözlüklü hind,tanlıya benzeyen bi kadın var ondan aldım vizemi. 4 tane soru sordu. sorular da nerde okuyosun, ne okuyosun, nereye gidiceksin, ne iş yapıcaksın. Sıkıntı yapmayın. türkçe konuşarak adı 2 tane arkadaşım vizeyi. onların dışında daha birçok arkadaşım çok basit bir şekilde aldılar vizelerini. randevu saatine de takılmayın formaliteden verilmiş saatler onlar sabah 7.30dan itibaren içeriye alıyolar. banka gibi numara veriyolar elinize. kız arkadaşım da 1.72 ile aldı vizesini. Dert edicek bişey yok emin olun.
bende 1 haziran saat 09.45. Insallah aliriz vizeleri stres tavan yapmis durumda![]()
benimde 1 haziranda soruları ezberlesem alabilirmiyim acaba arkadaşlar.ingilizce seviyem orta.rahat biriyim ama bi anda streste olabiliyorum.ne iş yapacaksın dediğinde lifeguard diyeceğim bunun üstüne extra bi soru sorabilirmi nerde öğrendin nasıl yüzüyorsun vs şeklinde sorular gelebilirmi
Arkadaşlar lütfen sıkıntı yapmayın. 5 tane konuya bu yazdığımı yazdım yardımcı olmak adına. Tekrar söylüyorum, wat sürecinin en rahat aşaması vize görüşmesi. 1.8 civarı ortalama, orta bir ingilizceyle çok kolay alırsınız. 4-5 tane basit soru soracaklar. İşverenlerinizle benim gibi mutlaka skype yada fuarlarda görüşme yapmışssınızdır. Hepimiz bu görüşmelerde konuşabildik ki bizi işe aldılar. Soracakları sorular çantada keklik![]()
Valla 25 mayıs da aldım geçen cuma bende not ortalamam 1.92 idi istanbulda girdim.En sondaki adam geldi şansıma ve nereye gidiyorsun dedi cevabımı verdim türkçe iyi tatiller dediteşekkür ettim aldım :P şuanda pasaportumu beklemekteyim.
Kel adam vermemişti bu söylediğim kişiye vizeyi. Bence housekeeping de geç düşük de olsa alamama ihtimalin olabilir.
sgb sağol bakarım duruma göre
orda sıra beklerken zaten heycan yerini rahatlığa umursamazlığa ve miskinliğe bırakıyo ... vize almamanız çok büyük bi şansızlık olur ben alamayan görmedim vize gçrüşmemde
İnşallah hepiniz alırsınız vizeyi. Sonuçları da yazmayı unutmayınız![]()
Arkadaşlar,öncelikle hepinize şimdiden geçmiş olsun diyorum.Unutmayın ki,her şey karşınızda vize verecek olan memurun elinde.Burada okuyosunuzdur,yok kel olan memur vermiyor,yok esmer olan zorluk çıkarıyor,fasa fiso.Tmamaıyla vize memurunun o anki ruh hali belirler sizin alıp alamayacağınızı.Bu ruh haline sizde yardımcı olacaksınız tabiki,rahat görünün,sürekli gülümseyin,ve erkekler özellikle adam gibi bir sakal traşı olarak gidinBunları yaparsanız,vizeyi almama ihtimaliniz çok ama çok düşüktür.Saygılar
![]()
saç,sakal traşımı oldum, sabahı bekliyorumsonucu yazarım
saç,sakal traşımı oldum, sabahı bekliyorum sonucu yazarımSadece rahat ve güler yüzlü ol.Eğer karşındaki vize memuruda iyi bir günündeyse 1 dakika bile sürmez görüşmen.
büyük oranda belgelere göre hareket ettikleri söylenebilir.tabi pozitif bir algı uyandırmak her zaman önemli
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks