Arkadaslar lıstede focus yok ???
Arkadaslar lıstede focus yok ???
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
Focus ne![]()
geçen sene göndermişmiki? Konsoloslukdaki ismi yani resmi ismi farklı filan olmasın? Gönderdiyese koymaları gerek sanırım Firma ayırt etmezler diye düşÃ¼nüyorum.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Reklamcılık.Hazırlıktayım ama su an
Benimde bu liste hakkında aklımda soru işaretleri var. Ancak şirketlerin konsolosluğa yanlış beyanda bulunup bulunamayacağını araştırmak gerekir. j1 vizesi sadece WAT öğrencilerini kapsamadığı için, bazı şirketler bu durumu konsolosluğun farkedemeyeceğini düşÃ¼nüp sayıyı şişirmiş olabilir. Bunların hepsi varsayımdır. Özellikle yuvarlama sayılar ve bazı rakamlar kafamı cidden çok karıştırdı..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hangi şirketin iyi iş çıkardığını buradan görebiliriz.
Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık : 572
Advis Akademik Danışmanlık A.Ş : 606
Armada Grandee Yurtdışı Eğitim : 530
EduYork Eğitim ve Danışmanlık : 512
Yurtdışı Eğitim Hizmetleri : 645
Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlık : 900
Ozman Yurtdişi Eğitim : 597
United Towers Yurtdışı Eğitim Danışmanlık (UT) : 703
hangi şirketlere gidilmesi gerektiği konusunda ipucları var sanırım burda...
elcılıgın daha saglam bılgıler elde etmesı ıcın bence dırek sponsorlarla baglantıya gecıp rakamları onlardan alması gerekır,o zaman saglam rakamlar elde edebılırler
yukardakı sırketlerden bır ıkısının rakamından suphelıyım
Aslinda bir sistem olsada odedikleri vergi uzerinden kac ogrenci gonderdiklerini hesaplayabilsek..vergileri de tam olarak odediklerini sanmiyorum gerci..cok karisik bir durum..
bir şirketin ne kadar çok öğrenci yolladığı ve o şirketin kalitesi arasında doğru orantı olduğunu düşÃ¼nmüyorum !
bir de burada CCN adlı şirketi göremedim yok mu acaba?
Az gonderen sirket kotudur diye birsey de soz konusu olamaz.bu listede 0-100 arasi ogrenci gonderip isini hakkiyla yapan bir cok sirket var. Sayi gercekten anlamsiz. Onemli olan memnuniyet orani ancak gel gorki yeni wat adaylari konu hakkinda bilgiye sahip olmadiklari icin "biz 10 senelik sirketiz, 500 vs ogrenci gonderdik " gibi sirket sisirmelerine kaniyorlar.. Sirketlerde durumu sisiriyor ornekte goruldugu gibi.. 500+ ogrenci gonderen bir sirket ortalama 1000 dolardan ogrenci gonderiyorsa 500 bin dolarlik gelirin vergisini odemesi gerekir.Vergi levhalarından bu durum az çok anlaşılabilir diye tahmin ediyorum..
Bu konu benimde kafamı karıştırıyor doğrusu? Devletin bu işten çıkarı neee??...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
ama vize randevusu hazırlama,vize öncesi danışmanlık ,bilgilerinin sponsorlara yollanması gibi işler yapıyolar vize öncesinde ..bence biraz zor olur kayıt ücretini geri almak 250 doları yanı..ama yıne araştıracağım..tabi bu b planı ben vizeyi geçme yani a planına odaklanmış durumdayım şuan..
Vize randevusu telefon yolu ile 2 dakikada halledilebilecek bir olay. Ayrıca PIN numarası için gerekli olan 20 dolarda senden çıkıyor. Vize öncesi danışmanlık çok büyütülecek bir olay değil artık. Eskiden gerekiyordu. Olmazsa olmazdı. Ama şimdi internet üzerinden her türlü bilgiye ulaşılabiliyor. Belgelerin sponsora gönderilmesi de internet yolu ile oluyor çoğu zaman. Yani bu hizmetlerin masrafı yoktur. Sadece verilen bir emek ve harcanan zaman vardır. Eğer emeklerine ve harcadıkları zamana saygı gösteriyorsanız bırakın kalsın paranız içerde![]()
Benim şirketim yaklaşık 100 kişi göndermiş. 3 kişiyle orda karsılastım diğerlerini bilmiyorum memnun kaldılar mı ama ben hiç bir sorun yaşamadım. over time da aldım,işime de gittiğimin ertesi gunu basladım. dönerken 3 kez bilet tarihimi değiştirdim,birinde de norfolk-ny iken direk ny-ist yaptırdım. fark ödemedim,her aradıgımda ulaştım. hatta ilk 1 ay ben şirketi hiç aramadım yine aramazdım ama maillerime baktıgımda gun aşırı mail yollamıs olduklarını gördüm. en son o aynı şirketten olan 3 arkadas bana ısrar etti de aradım dedim iyiyim hersey yolundaşirketimi övmek için yazmıyorum bunları. sadece bilmek gerek ki butun şirketler kötü,yalancı,sorumsuz değil. yuzlerce öğrenci göndermiş bi şirketten gelen arkadaslar vardı ve ssn olmadıgı için başlatmadılar işe. haziran ortasıydı. ssn ler temmuzda cıktı. bu seferde az zaman kaldı diye almadılar. ben kendi iş verenimle konusup rica ettim,sevilen biriydim ve kırmadılar kızlardan birini işyerime aldırdım. orda calıştı 1 ay. sonra da pat diye işi bıraktı haber bile vermeden.
1 ay daha gezip döndü zaten
![]()
I made a promise never to settle...
YA DÜN KAYDIMI EDUSTARA YAPTIRDIM ADAM BU SENE 150 KÜSÜR ÖĞRENCİ YOLLADIK DEMİŞTİ,BU SİTEYE Bİ GÖZ ATTIM ŞAŞIRDIM:s NE YANİ KİMSE GİTMEMİŞ Mİ??YOKSA VERİLERE ULAŞILAMADIĞI İÇİN Mİ O OLAN BOŞ?KAFAM KARIŞTII YW,KUMPASA MI GLDİK ANLAMADIMM:'( **EDUSTARLA GİDEN BİRİLERİ VARSA BİŞİ YAZIP İÇİMİ RAHATLATSIN LTFFFNN:'(
hangi şirketin adam gibi işini yaptığını amerikaya gidince öğreneceğiz..bakalım karşılaştığımız bir sorun karşısında kendi işini kendin gör mü diyecek yoksa adam gıbı aldıgı paranın karsılıgını mı verecek ? şirketim bana yardım etmezse onu burda rezil ederim!! ama yardım edrrsede gelıp burda reklamını yapmam banane![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
aynen öyle eger orda şirketle ilgili büyük bi sorun yaşarsam onlara tavsiyem dönüş biletlerimi falan iptal etmeleridir..cünkü eger geri gelirsem onlar icin hic iyi şeyler olmaz..dedigim gibi zaten danışmanıma pek güvenmiyorum sürekli kontrol etmek durmunda kalıyorum..
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks