Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acil yardım bekliyorum lütfen....çok kotuyum...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Acil yardım bekliyorum lütfen....çok kotuyum...

Arkadaşlar şu an alaska kodiakta geceninbir yarısıve yarın işş olmasına ragmen uyku girmiyor gozume ciee den 3 saat once bir mail aldım mail aynen asagıdaki gibi ama siz okumadan once soyleyecegim sey firmam bana fake job offer verdi odaalaska pacific sefoodstan idibende kendi cabalarımla tridente girdim ve firmama soyledim tridente girdigimisevisimi yapacaklarını soylediler update edeceklerini ssoylediler etmemişler kodiakı bilen bilir burada internet nimet... aşagıdaki maili okuyun arkadaşlar ne yapmam gerekiyor valizimi toplayıp gitmekten başka yapacagım bir şey yokmu cieee yi aradım kapalılar hafta sonu çalışmıyorlaen erken 25 temmuz pazartesi gunu arayabilirim onları. fakat mail atarak durumdan haberdar ettim...

Dear Serhat,

Upon further investigation into your case, CIEE has decided that due to the reasons outlined below, your CIEE Work and Travel USA program sponsorship is pending cancellation on July 29th for the following reason:

We were unable to verify your employer, Alaska Pacific Seafoods in Alaska, after trying to reach him since June 21st.

Therefore you are scheduled to be withdrawn from the Work and Travel program on July 29th. If you have any questions about this decision please contact CIEE immediately to explain your situation. If we do not hear from you by July 26th you will be withdrawn from the Work and Travel program on July 29th and you will be required to return home immediately. Please understand that when CIEE withdraws our sponsorship, your insurance will be invalid and you will be in a non-compliant status, therefore you will be required to return home. If you stay in the US without CIEE’s sponsorship, you will be here illegally.
    Please contact Raquel in the Support Department at 1-888-268-6245 if you have any questions regarding CIEE’s decision. Otherwise please begin to make your preparations to return home today.
    Regards,
    Raquel

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

26'sına kadar araman gerekiyo sorularını sormak için ancak son paragraf senin için kötü lütfen eve dönmek için hazırlıklarınıza bugünden başlayın demişler
    umarım çözersin sorununu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benimde kafama takılan o son paragraf oldu dostum ama sanki anladıgım kadarı ile 26 sına kadar aramaz isem yada bu mesajı okumaz isem hazrlıklarıma başlamam gerektigimisoyleniyor degiştirmenin hiç bir yolu yokmudur? uyku girmiyor gozume yarında pazar kapalı oluyor ciee ofısı.. 25 ınde arayacagım artık... ((

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

turkıyeye gıdınce o sırketın afedersın agzına sıc.gıt al paranı self ucret ne kadar ıse o kadarını verdıgınden kessınler.ne demek fake cıktı.yazık degıl mı elın gavur memleketıne ta obur kıtaya gıdıyor ogrencıler yaptıkları seye bak parayı alana kadar arayıp sorarlar guler yuzlu davranırlar maıl atarlar vb ondan sonrası herkes kendı yoluna yok oyle..aldıgın parayı haketmeyı bıl once..dava da ac acabılıyorsan hakkını savun bırakma bu serefsızlere! aıleler o program ucretını kolay kazanmıyor bunların dolandırdıgı gıbı..abı bugun bırı cıkacak tarıyacak bır kac tanesını olacak bıtecek valla ya..baska turlu anlamazlar.elın memeleketıne senı rezıl olasın dıye yolluyor fake bır job offer ıle.orda artık kendı basının caresıne bak dıyolar resmen kımse kımseyı bı gram bıle dusunmuyor serefsızlerın yaptına bak..hakkını sonuna kadar ara buraya gelınce..
    Konu sucre tarafından (24-07-2011 Saat 05:49 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

böyle durumlarda sponsor geçerli bir job offer ile sevis kaydını gerçekleştirmeni belli bir tarihe kadar ister. eğer bu işlemi gerçekleştirmezsen sevis sisteminde program statün NoShow olarak değişir. sana gelen emailde de sponsor bunu belirtmiş. eğer ki böyle bir şey olursa korkmanızı gerektirecek bir şey yok. 50USD ceza karşılığında NoShow olan statüyü öğrenciler tekrar Active hale değiştirebiliyorlar. tabi bununla sponsor firman ilgileniyor ve prosedür sponsor ve öğrenciyle beraber gerçekleşiyor. 50USD'lik ceza da sponsor firmaya gönderilir. en kötü bu olur. uykunu kaçıracak bir durum göremedim ben.
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bi arkadaşımda aynı maili aldı bi kaç gün önce. oda çalışması gereken işe gitmeyip kendi çabalarıyla farklı bi iş buldu. ve ciee den gelen mail üzerine türkiyede ki danışmanını arayıp haber verdiğinde danışmanı ' ciee nin vize iptal edip geri gönderebilecek bi yetkisin olmadığını en fazla sağlık sigortasını iptal edebileceklerini ' söyledi. senin durumunla ne kadar aynıdır bilmiyorum ama sende arayıp türkiyedeki danışmanınla konuşursan daha net bilgi alabilirsin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation is arayanlara duyuru

arkadaslar maryland de rockville; bethesda,silver spring, gaitersburg civarinda yasayan ve calisan arkadslara is firsati. lifeguardlik yapmak isteyen arkadaslara bana ulasabilirler. 240 406 20 88

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar yardımlarınız içinteşekkur ediyorum danışmanıma haber verdim ama turkiyede su an gece oldugu için yarını bekliyorum zaman geçmiyor umarım her şey rayına oturur... shinoda sanda ayrı teşekkur ediyorum açıklamaların için 50 dolar veririm vizemin iptalolmaması için ama gelen mailde anlamadıgım bana eve don diyor çalışman yasal degil diyor tedirginim halen... ve 26 temmuza kadar suremmi var yoksa bu kesin verilmiş bir kararmı olmuş...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

walla ben de anlaamdm. ne kadr serefsızler ya benım sırketım de parayı verdıkten sonra bır haltıma yardım etmedı .
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)