bilemiyorum...
bilemiyorum...
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle öğrencilerin çoğunun işsiz kaldığı böylesine zor bir wat sezonunda böylesine isabetli bir konu açtığınız için çok teşekkürler.
Gelelim bizim durumumuza;
Florida Destindeyiz. Geleli 1 ay oldu. Gelir gelmez işe başladık fakat 2 hafta sonra çok haksız bir nedenden ötürü kız arkadaşımla işten atıldık. Kendimiz yaklaşık 15 gündür iş arıyoruz fakat BP gemisinin yol açtığı petrol felaketinden ötürü şehirde turism bitmiş durumda ve tüm gelir kaynağı turism olan bu şehirde bu sebepten ötürü artık kimse iş vermiyor.
Kısacası çok zor durumdayız ve iş arıyoruz. İngilizcemiz çok iyi (ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyuz) geçen yıl da wat a katıldığımız için SSN lerimiz mevcut ayrıca benim Türk ehliyetim de var. Florida bölgesinde ya da yakın bölgelerde yardımcı olabilecek birileri bize ulaşırsa çok sevinirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
arkadaşlar herkes işini bulmus yerleştirmiştir umarım herkes sorunsuz bir wat sezonu geciriyordur diye ümit edıyorum...ben kodiaktayım ve iş yok burda gıdıyoruz beklıyoruz 3-5 kişi çalısıyor gerisi eve...salıdan beri burdayım daha 5 saat calısabıldım bırde burası cok kalabalık haddinden fazla işçi var ve iş sansı azalıyor..konaklama 300 dolar aylık...ben amerika içine gelmek istiyorum iş olan yerler varmıdır..dilim çok iyi değil..yardımcı olabılecek arkadas varmı....MSN Adresi Paylasmak Yasaktir.
Konu break tarafından (11-07-2010 Saat 02:32 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
New York, ta Manhattan ve civarında aç bilaç iş ve konaklama arıyoruz.
Lutfen ilgilenen arkadaslar mail MSN Adresi vermek yasak. veya cep 1 2 0 3 3 0 8 8 4 4 3
this is an emergency call! call me
Konu break tarafından (18-07-2010 Saat 09:02 AM ) değiştirilmiştir.
obxteyiz..washington,virgina,new jerseyde is+konaklama ariyoruz..ilgilenen warsa ozelden mesaj atarsa sevinirm..
NY ve cevre eyaletlerde is araniyor.. yardimci olabilecek arkadaslar lutfen o.m. yoluyla bana ulassinlar..
arkadaslar kon uyu guncelleyelim.. 2011 yazinda bulundugu bolgede ya da kendi calistigi yerde is bulabilecek ya da konaklama bulabilecek kisiler lutfen buraya yazarlarsa magdur olan birkac arkadasimiz da olsa, bundan faydalanabilir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Böyle bir başlığın açılmış olması sevindirici bizim gibi iş mağduru olan arkadaşlarımız için. Ben mağduriyetimi yazmıştım bugün başka bir başlık altında fakat doru başlığın altında tekrar dile getirmek istedim.
"slm herkeze, aklınız var ise gezici eğlence parkı işine gelmeyin derim. Şuan temmuz'un 15 ine kadar işsizim çünkü. Şirketimin iş sözleşmesne göre 15 haziran'da işe başlıcam diye geldim. 1 haftadı işe başlamadık ve 15 temmuz'a kadar iş yok dediler. Türkiye'de ki şirketime ve sponsoruma mail attım iş yeni iş bulmalarını bekliyoruz arkadaşımla. Bu arada Colton, CA deyiz. Şehir merkezinden çok uzakta ve karavanda kalıyoruz. Siz düşününün halimizi. Bu tabiki şirketimizin bize attığu bi kazık oldu onlar çözecekler yine. Beklemedeyiz şimdilik. Yeni bir durum olursa yine buraya yazacağım."
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
biz de wisconsin dells deyiz cumaya kadar yerimiz var cumadan sonra yok...yardımcı olabilecek arkaşalar varsa irtibata geçebiliriz hemen..
kardew new jersey de arkadasım war ewı war gıdecegm ama ıs bulamadım ben oralarda iş güzel sartlarda olursa kendı işimden ayrılmak ıstıyorum
alexandria virginia da cankurtaranım ew ortamımı pek sewmıyorum.ve cankurtaranlıkta cok sıkıcı bi is ayrıca sorumlulugu da war.
saati 8 dolardan calısıyorum ama 100 dolar ew kırası haftalık bunun gibi özellikleri olan bi iş warsa kendı ısımden kovulabılırım
ya burdakı arkadasların halını gorunce walla ıcım sızladı bnım ısım ıyıymıs.
neyse yıne warsa boyle bıseyler ozelden mesaj atılablır
ya burdakı arkadasların halını gorunce walla ıcım sızladı bnım ısım ıyıymıs.
neyse yıne warsa boyle bıseyler ozelden mesaj atılablır
Merhaba arkadaşlar bugun çalıştıgım işten çıktım.Wildwood Nj de bildiğiniz iş imaknı varsa söylerseniz sevinirim.609 405 4505
California eyaletinde wat öğrencisi var mı acaba?
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
wat ogrencisi vardir da sen neyi sormak istiyorsunminnesotada deil misin su an?
huseyin41- anchorageye gel işin hazir orada uzun saatler calisirsin yemek yatak veriyolar, nova- manhattandaysan HUTACA- hudson turkish american cultural association- dernegini bul turk dernegi, sorununu cozerler hemen.
bende new york ta iş arıyorum eski işimden atıldım maalesef
eğer bildiği, tanıdığı iş verebilecek olan yada önerisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim
brooklyn de kalıyorum bu arada
merahab arkadslar ben wısconsıdeyım dells teyım. ıs ayralayabılen varsa bana ulasabılırmı ya. burda magdur oluyoruz bayagı benı bılgılerndrsenız cok ıyı olur yardımlarınız beklıyorum.. herkese tesekurler.
evet arkadaslar bazi issiz kalan arkadaslari gordukten sonra bu konuyu yeniden canlandirma isteginde bulundum.. gecen sene cok fazla etkili olamadi aslinda ama bu sene bir kisiye bile olsa is bulunabilse yeterlidir.. herkes isyerindeki muduruyle konussun yeni bir eleman alip almayacagini sorsun ya da cevresindeki isverenlerle muhabbeti varsa sorsun eger ise alim yapiliyorsa burda yazarsa ihtiyaci olan arkadaslar is bulabilirler..
merhaba arkadaşlar,
biz bu sene haziranın sonunda geldik idaho eyaletinde sandpoint diye ufak bi yere. burda iş veren çok fazla sıkıntı çıkarıyor. işten çıkmamız için çabalıyor gibi enteresan parası da yok işin. 2 arkadaşız. burdan pılımızı pırtımızı toplayıp los angelesa yerleşelim iş bulalım diyoruz california da işe ve konaklamaya ihtiyacımız var. daha çok ucuz konaklamaya, para suyunu çekmesin 2 günde. bilen duyan olursa yazsın çok acil lazım. ramazana kadar halletmeye çalışmak zorundayız. (biraz da neden ramazan oruca saygısız davrandılar nasıl iş anlamadım)
arkadaşlar acil cevaba ihtiyazcımız var. valizimizi toplayıp gitsek los angeles a. kendimize iş ve ucuz konaklama bulabilir miyiz. konaklama konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğiz. çok acil durumumuz
2. bir iş bulmadan bırakıp gitmeyin bence, öyle ha deyince iş bulunmaz kalacak yer bulunmaz. bu konuyu bir de sponsorla konuşun. Onlar'da yardımcı olacaktır eğer dini inanışa bir saygısızlık yapılmışsa. Amerika hassas bir ülkedir bu tarz konularda.
kolay gelsin.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks