29 hazıran benım ucus da yıne erteletıcem gıbıme gelıyor
29 hazıran benım ucus da yıne erteletıcem gıbıme gelıyor
o zamana kadar açıklanır belki ya bazılarının ki çok kısa sürede açıklandı
Konu aliözkan tarafından (20-06-2011 Saat 08:37 PM ) değiştirilmiştir.
konsolosluğun sitesi güncellenmiş numaram yaklaşıyo sanki. Ümitlerim yeşermeye başladı. 106 ile başlayan numaralar girilmeye başlanmış.Allah'ım inş.uzun sürmez de rüyalar gerçek olur..
En kötüsü de hiç bir şey yapamıyorsun. Elim ayağım bağlandı. Bir staja veya işe başlamam gerekirdi ama yarıda bırakmayayım diye onlara da başlayamadım. çok kötü bir dönem bu. bütün yazımızı mahvetmeseler bari. eğer olumsuz sonuç alacaksak bizde önümüze bakalım en azından![]()
20 gün oldu,benim sabırsızlığım biraz da şu sebepten kaynaklanıyor.Okulum 24 haziranda bitiyo,yani en geç kapanan okulların başını çekiyoProfil'imde de görüldüğü üzere pedicab işi yapacağım,sozunun ortasına gelmeden bir an önce san diegoya gitmem gerekiyo,bi de ilk defa gidicem acemilik felan..O yüzden ne kadar geç gidersem o kadar zorlaşır benim için..
ohooo, 2 haftada numaralar anca 105 den 106'ya geçmiş.
benimkisi 108 ile başlıyor.
2-3 ayı bulur artık.
zaten bugün uçak biletimi de iptal ettirmek zorunda kaldım.
280 lira da ceza ödedim.
her şey birbirine girdi, bravo..
sövmek serbest miUSA Konsolosluğuna tüm sevgilerimi iletiyorum...
![]()
arkadaşlar bu olay yuzunden biletimi iptal ettirmek zorunda kaldım hala açıklanır umıdıyle temmuz ayının ılk haftasına bılet baktım yanlız bıletler çok pahalı ben bileti 1500 tl ye almıştım deltadan ,adamlar temmuzun ılk hahtası için 900 lira fark ıstıyolar ,fiyat konusunda bılgısı olan arkadaslar bilgilendirirse sevininrim
@s_m_t
Hocam, her havayolunun iade ve değiştirme şartları kendilerine özgü değişiyor.
Ben THY'dan almıştım.
Biletimde American Airlines'ın JFK-Orlando ayağı da vardı.
Bu kısmın iadesi yokmuş.
Eğer bu ayak olmasaydı tamamını iade alıcaktım biletin.
Ne yazık ki Delta bu konularda biraz acımasızdır.
İade almak istersen ne kadar cezası var?
İadeni belki daha az bir kesintiyle alıp, diğer havayollarından daha ucuza bilet bulabilirsin.
Kolay gelsin..
Bugün güncellenecek mi acaba bu site?
iade için 45 avroluk kesinti yaptılar.Abd'ye gitmekten vazgeçmedim ama bu ay sonuna kadar sınır koydum kendime.name check bitmezse 850 lira zararda da olsam(şirkete 450-konsolosluk 300-bilet 100) gitmekten vazgeçeceğim.iptal şartları her firmanın şartı ayrı hatta bileti aldığın turizm firmasına göre bile değişiyor ama en az 2 gn önceden haber et.hem name check 2 gün öncesinden açıklansa bile kargo ile ilgili süreç 3 gün alıyor.
ya bu numaralar güncelleniyor arada ama nedense ben son 2 haftadır hiç kimsenin "açıklandı" dediğini de görmedim. Ne b.ktan iş yapıyolar ya
benim şöyle bir sorum var ben diyelim ki bu sene gidemedim ama vizem çıktı seneye gidebiliyor muyum bu vizeyle yani tekrar mülakata girmem gerekecek mi seneye tekrar isim soruşturması ihtimali varsa tamamen vazgeçecem bu işten artık
verdikleri vize 4 aylık olucak benim bildiğim kadarıyla. Yani tekrar girmen gerecekecek ve sanırım yine isim soruşturmasına kalma ihtimalin var
HERKES OKUSUN MUTLAKA >>> m.milliyet.com.tr
arkadaşlar 5. haftanın sonun da numaram sıtede açıklandı darısı basınıza , pasaportu konsolosluğa gonderdım 3 gun içinde geri gonderılır dıyolar ama adamlara guvenemıyorum artık ya 2 haftada orda bekletırler dıye uçak bıletı alamıyorum
edit : dikkatsizlikle mesajınızı tam olarak okumamışım.
hayırlı olsun tekrardan, darısı başımıza s_m_t
Konu gizliözne tarafından (22-06-2011 Saat 03:21 AM ) değiştirilmiştir.
7. haftada arkadasım...ümidimiz gittikçe tükeniyo...allah bekleyen herkese sabır versin...insanların hayalleriyle oynuyolar baska birşey değil...en azından olmucak dense kimsenin sinirleri bu kadar yıpranmaz...beraber herseyi planladık ben geldim o kaldı...şirketler de suçlu ama ismin sorusturmaya takılıyo senin vize görüşmeni önce ayarlayalım diye yardımcı olmuyolar...illa herkes gibi en sona bırakıyolar...şirketi de iyi secmek lazım bilinçli de olmak lazım...gitmeyi düşünenler subat mart gibi gitsin görüşmeye özellikle ismine cok rastlananlar..sonra hayaller suya düşüyo aynen bizimkisi gibi...bu son hafta gelemzse zor daha sonra gelmesi..zaten cogu kişininde durumu aynı eger temmuz ortasına kadar cıkmazsa cogu kişi hayallerine elveda dicek.../ hafta neyi arastırmayı bitiremediler bilmiyorum...ne olur vze alan arkadaslar kacıncı haftada aldılar yazsınlar...özellikle 7 ve 8. haftada alan olmuş mu? bugnde acıklanmadı zaten yine...
gioveleone arkadaşım.mail adresini bize verebilir misin?birkaç mail adresi var önümde hangisi olduğunu bilmiyorum.şunu das öğrenmek istiyorum, maili ingilizce mi türkçe mi atmıştın?cevap vermişler miydi?
arkadaşlar buyuk ıhtımalle bu dıyeceğim bır rastlantıdır ama ben konsolosluğu arayıp mail attıktan 2 gun sonra numaram sıtede açıklandı kımseye umut vermek ıstemıyorum bılıyorum bu bır rastlantı ama yınede deneyın bence çunku bundan 3 gun oncesıne kadar bende beklıyordum ne halde olduğunuzu tahnım edebılıyorum
mail atmıştık...aylarda sürebilir işlem takip edin netten numaranızı yazmışlar...ingilizce atmıstık ingilizce cevap atmışlar hatta...
Arkadaşlar haftada bir arayın durumu güzel bir dille belirtin.En fazla bunu yapabilirsinz zaten bol şanslar hepinize.
arkadaslar merak ettiğimiz bişe daha var...şimdi diyelim ki bizim iş baslama tarihi 27 haziran vize tammuz 10da cıktı. nolucak vize var gidilebilir mi...bişe duydum gidilemez diye...bi cocugun vizesi varmış amerikaya almamışlar geldiği halde geri cvrmişler...daha önce bu durumla karsılasan oldu mu gecmiş yıllarda yada bilen varsa yazabilir mi...
Bugün yine yenilenmedi ya bu site
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks