Ya şimdi bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen. epilatörler çalışır mı? sanırım adaptörlü şeyler çalışır demiştiniz. O mantığa göre çalışır ama bilmiyorum.
Ya şimdi bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen. epilatörler çalışır mı? sanırım adaptörlü şeyler çalışır demiştiniz. O mantığa göre çalışır ama bilmiyorum.
Adaptörün üstünde yazar zaten eğer 110 volt için uygunsa performansıda düşmez.hatta adaptör daha az yıpranır.
mesela bayanların aylık rahatsızlıklarıyla ilgili olarak kullanması gereken şeyler walmartta bulunabilir. bunun dışında vucut bakımıyla ilgili diğer şeylerde. yani gitmeden eminim her bayan hazırlıklı gider bu gibi durumlara zaten ama orada da nasıldır acaba sorusu aklına takılmasın hiç bir bayan arkadaşın. her şey kolayca bulunabilir. bu konularda bizden ziyade bayan watçılardan destek alın yaw.çok konuşmak istemiyorum aslında ben bunları her ne kadar normal bişey de olsa.
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Bence ne bulup ne bulamayacağınızı görmek için Walmart'ın sayfasını bir gezin. Hele de gittiğiniz yerde varsa
Walmart.com: Save money. Live better.
[QUOTE=kayhan86;144710]sen ne sanmıştın mesela ?
şimdide bende bir merak uyandı[/QUOTE
ben bişy sanmadım aslında. Sen konuşulacak çok şey var diyince acaba benim aklıma gelmeyen ne olabilir ki dedim...her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bir insan olarak
yine aklıma değişik şeyler gelirse paylaşırım buradan.
![]()
ben bişy sanmadım aslında. Sen konuşulacak çok şey var diyince acaba benim aklıma gelmeyen ne olabilir ki dedim...her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bir insan olarak
yine aklıma değişik şeyler gelirse paylaşırım buradan.
[/QUOTE]
ok bakalımöyle olsun.
![]()
valla açık açık ped demedim ama ben de önceki mesajımda kişisel hijyen ürünleri derken onu kastetmiştim. walmart tarzı süpermarketlerde hepsi var, hem de burdakilerden daha ucuza.kendinize boşuna yük yapmayın.
Güzel haber epilatörüö 230 V istiyor. kafamı kıracağım artık dolu masraf var
orası öyle tabi ama nebiliim olur mu olur. bizde bir çinli kız vardı hiç çalışmazdı annesine bir telefon hop 1000 dolar hesapta. sözde wat ile gelmiş.pay checklerin 3 aylık toplamı 250 dolar yoktu bile
belki dedim o şekil birşey vardır
onla travel yapmıştık 2009 da da
baya iyi sponsor oluyodu herşeye
nerden baksan 7-8bin dolar harcamıştır çok rahat
![]()
Kızlar konunun tamamını okuyacak sabrım olmadığı için direk yazıyorum,
Biz ağdaya benzer hiçbir şey bulamamışlardı haberiniz olsun,,,
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks