arkadaşlar ilk defa gidecez orda ilk günler nasıl geçecek nasıl davranacaz![]()
arkadaşlar ilk defa gidecez orda ilk günler nasıl geçecek nasıl davranacaz![]()
benım suan 3 gün geçti bıle ne oldunu anlamadan anlamada zorluk cekıosun bıraz yawas konus dıyorum ben anlamya calısyorum tek sorun anlama sorunu![]()
İlk günler açıkçası biraz zor ve garip geçiyor.Farklı insanlar ve kültür, iş yeri garip gelebilir.Ama 1-2 hafta içinde bunlara alışıyorsun.Tavsiyem gider gitmez insanları ve ortamı yadırgamadan alışmaya çalışmak.10 gün içinde az çok ortama ayak sağlarsınız öyle yaparsanız.
""Let the game begin""
giderken aldıgımız elektorink eşyalar bavulda sorun cıkarır mı.elektronik sözlük fön makinesi vs
Yok bişey olmaz.
""Let the game begin""
ılk gun benım gıbı hemen bar a gıtmeyınfazla para harcamayın ıllk gunler neyle karsılasacagınızı bılemezsınız
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ilk gunlerın zor gecıceği malum hemen açılıp ceptekı paraları harcamamak gerek bence bide ortama ayak uyduruyum diye her gorduğünüz türkle hemen samimi olmayın boşuna dememişler hemşeri hemşeriyi gurbette severmiş)
salih peki onlar nasıl bakıyor sana , yemek sorunu yaşıyor musun
ilk günler zor geçer ama alışmaya çalışın ayrıca paranızın hesabını tutun ilk paranızı kazanana kadarda çok para harcamayın nolur nolmaz her zaman kenarda köşede para bulundurun ama ilk günler insanları anlamada ve iletişimde çok problem yaşayabilirsiniz.
markete gotruolar yap alıswerısı ben 1 saat sonra senı alıcam dıyorserwıs gorewı goruyor .. oyle iştee nabıcam bılmıyorum destın panama cıty cok guzel para dayanmaz burda yaa
[QUOTE=danyel;141695]ilk günler zor geçer ama alışmaya çalışın ayrıca paranızın hesabını tutun ilk paranızı kazanana kadarda çok para harcamayın nolur nolmaz her zaman kenarda köşede para bulundurun ama ilk günler insanları anlamada ve iletişimde çok problem yaşayabilirsiniz.[/QU
bende geleli 3 gün oldu da, peki ya bu anlama proplemi hep devam ederseealışılır mı ki :S
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks