benim elime gelen sözleşmeki sponsor ciee, sponsoru ciee olmayan bi firma ile gidersem sorun olurmu ?
benim elime gelen sözleşmeki sponsor ciee, sponsoru ciee olmayan bi firma ile gidersem sorun olurmu ?
Elindekini kim yolladi?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ya benim daha once calıştıgım firma ciee ile calısıyordu, bende bu sene self gidecegim için boş olan sözleşmeyi işverene gonderdim oda doldurup geri yolladı. fakat self placement için cok daha ucuza gidebilecegim firmalarda var ama onların calıştıgı sponsor farklı.yapıcakları iş sadece ds i getirtmek oalcagı için neden daha fazla odeyim diye dusundum. yaklaşık bi 300 400 lira oynuyor arada. cokparamda yok.
ciee ile calışan hangi firmalar ?
Hocam eger isveren herhangi bir sponsoru kabul ederse en ucuzunu sec ama isveren herhangi bir sponsoru zorunlu koşarsa ozaman isverenin istedigi sponsor ile gitmek zorundasin ve elindeki bos formda ilgili sponsorun formu olmali.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
En ucuza goturen firmaya sordunuz mu belki onlardada sizdeki formdan vardir ve bi sikinti olmaz?cunku onlarin yaptigi is ds getirmek sigorta ayarlamak vs..Ucuza goturen sirket kabul etmiyor mu sizdeki formu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks