Merhaba arkadaslar ortalaması 2,00 altında olup vize alana arkadaslar varmıbenim arkadas gecen sene 2 sınıftı ve 1,85 ile almıstı vizeyi baska varmı böyle ögrenciler
![]()
Merhaba arkadaslar ortalaması 2,00 altında olup vize alana arkadaslar varmıbenim arkadas gecen sene 2 sınıftı ve 1,85 ile almıstı vizeyi baska varmı böyle ögrenciler
![]()
1.96 ile almıştım. Şu anda 1.7 yine alırım büyük ihtimalle.
1.57 ile vize alan arkadaasım var arkadaslarızmırden kendısı
vıze memuru kendısıne neden bukadar cok dusuk notların sorusuna??
gecırdıgı apandıs amelıyatının dıkıs ızını bıle gostermıso yuzden derslerıme calısamadım ondan dusuk geldı tarzında acıklamalarda bulunmus
vızeyı aldı 2009 da ordan bılıyorum paylasayım dedım![]()
Ben de birinci sınıftayım ve ortalamam 2.00 altında olabilir.sıkıntı olmaz umarım![]()
eger ortalama 2 nin altında ollursa yuz yuze görüşücem yoksa pasaportu yolluyacam ben gitmeyecemsizce ne yapıyım arkadaslar gidiyimmi görüşmeye,ankaraya kadarda gitmek istemiyom acıkcası
hayırlısı bakalım
ıı sınırına yakın olsanda yınede gorsumeye gıtmen senın ıcın faydalı olacaktır ısını garantıye al en ıyı sen![]()
2008 = 1.8
2009 = 1.9
2010 = 1.9
![]()
Makroklima sen görüşmelere gidiyomusuneger gidiyosan ordakiler sana ortalaman neden düşük diye sormuyorlarmı
merak ettim
![]()
Sormazlar mı soruyorlar tabi vizede ortalamanın dışında senin dönüp dönmeyeceğine inanmaları önemli benim dönecek olmam kesin kalacak olsam ilk iki gidişimde kalırdım zaten. Yani ortalama 1.2 olup da vize alabilirsin mesela ayagın kırılmıstır gıdememıssındır. Bunlara bakıyorlar.
arkadaslar bana sağlam bi yalan bulun o zaman =)) ortalama 1,5-1,6 arası gelicek muhtemelen.. ha bu arada gecen senede gittim we döndm sıkıntı yok.. bu sene onun hatırına werirlermi acep vize?
tamamda bunun yalanı olmaz ki varsa sebebın kanıtlaman gerek![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
2007 = 54/100
2008 = 1,86
2009 = 1,73
2010 = 1,61
vize tamamdır.
Cimbomlu merhaba bende erciyesdenim hangi fakultedensin ?
bu vize alma olayında öncelik dil mi yoksa geri dönecegine inandırmak mı yoksa transkript mi anlayamadım![]()
öncelik senin dönüp dönmeyeceğin tabi ki. zaten bu programın amacı kültürel bağları artırmak, ingilizce seviyeni geliştirmek. senden mükemmel inglizceyi kimse beklemiyor. 1.2 lerle vize alanlar var
teşekkürler makro bu beni biraz rahatlattı![]()
ümit38 mühendislik fakültesi.. =)
makroklima kardesim ben bu ganonun düsük gelmesine karsın bi yalan bulmalıyım.. hani makine okuyoruz dersler zor diemem ki =)) hani ayağım falan kırıldı desem kanıtını nasıl yapıcam hastane ewrakları falan mı isterLer? =)
bişeyi merak ettim sen bu ortalamayla vize görüsmesine gitme kararı alırken şirketin olası vize reddi durumunda paranın tamamını iade etme garantisi werdimi yoksa sirketin alacağını bi miktar parayı gözden cıkarmısmıydın =) eğer garanti verdiLerse o şirketin ismi nedir? =))
1,6 ile aldım![]()
Ben vize alırken adam aldırış bile etmedi bakmadı bile transcriptime![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks