Merhaba, foruma hoşgeldin =)
2 sene önceki Florida fatihi olaraktan (Tüm floridayı arabayla gezmiş bulunuorm =) )
-Eğer bar klüb üstü açık esmer kızlar eğlence mekanları görcem diosan Miami'ye gidebilirsin. Onun dışında Miami'den cacık olmas =) Kumsalı kötü heryer çok pahalı hostel yada hotellerin fiyatları diğer yerlere göre uçuk adı var sonuçta Miami!!!
-Orlando'da pahalı ama Florida'nın görülesi yerlerinden. En azından outletler, dev eğlence parkları işi götürüyor. Mutlaka Universal Studios'a git. Yaz sezonu olmadığı için kesin çok acaip indirimler vardır. Hava hala sıcaktır orda dev Aqua parkınada gidebilirsin universalorlando.com'a git kesin paket eğlence paketleri vardır kafana göre birini al. Ama kesinlikle hergün bir tane parkı gez. Bir güne iki park sığdırma. Çok büyük outletler. Alışveriş merkezleri var. Git gönlünce gez. Ucuz bulduğunu alırsın.
-Tallahasse: Sakın gitme

Floridanın başkenti die geçio ama bu kadar kötü bi yer olamaz.
-Fort Lauderdale: Miami'ye yakın okyanusa kıyısı olan güzel birşehir. İyi ortam var gidilebilesi.
-Panama City Beach: Kesinlikle gitmeni öneririm. Floridanın en güzel kumsalının olduğu mekan. Hemde kesinlikle Miamiden çok ucuz. Ortamıda on numara. Yeni nesil amerikan college bebelerinin SpringBreakteki yeni mekanı. Dünyanın en büyük Beach Club'ına sahip. Club La Vela internetten araştır. Baya bi rus arkadaşta var orda. Work&travella gittiler orda kaldılar. Biz türk olaraktan baya kendimizi sevdirdik oraya
-Destin: Gidilebilesi, Outletler felan var fakat Orlandodan sonra basit kaçabilir.
Bunun dışında eğer Spring Breakte gitmiceksen kesin yer bulursun. Craiglist'e ilan yerleştir belki seninle seyehat etmek isteyen çıkar. Belki arabası vardır beraber gidersiniz benzini paylaşırsın. En ucuz ulaşım tabikide GreyHound fakat Nigır YowYow takımı genelde greyhound otobüslerini mesken edinmiş durumda (Çekinilesi

)
Olmadı araba kirala ama tek başına yolculuk koyar biraz Florida'da Miami'den Orlandoya 500mü 320 mil mi ne düz gidiosun abi

Hiç bi viraj yok hiçbi exit dönüş yok

Hani direksiyonla gazı kitlesen geç arkaya uyu yani
Ufak bi anı: Miami'den çıktık Orlandoya gidioruz ben bide kankim. Direksiyonda ben
yol dümdüz konuş konuş bi yere kadar konuşcak konu kalmadı. Ben bi ara sızmışım
arkadaşta farketmemiş. Öle ben uyuyarak gidiomuşuk
En son arkadaş bişiler anlatmaya başlamış benden ses yok. Elini gözümün önünden geçirmiş. Benden ses yok. En son dürtmesiyle uyanmışım ki bana sadece gözümü kapayıp açtım gibi geldi
Meğersem o arada baya bi uyumuşum çünkü arkadaş baya bi bişiler anlatmış
Ben hiçbirini hatırlamıorm 
Sonuç: Amerika yollarında yalnız başınıza uzun yolculuğa çıkmayın
Dünyadaki en sıkıcı yollar
Düz 
Bookmarks