Work and Travel
Sayfa 5 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci 1234567 SonuncuSonuncu
Toplam 210 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: valizimize ne koyalım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

babamın herşeyde sağlam olsun takıntısı olduğu için evdekilerin hepsi gayet sağlam ve ağır akşam akşam baya taktım şimdi bu konuyu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

tabi derin bi konu aslında
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

En güzeli küçük bir bavulla gidip dönüşte alınacakları göz önünde bulundurup oradan almak bavulları.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben en küçüğüyle geldim 2 tane ama yinede bir ezogelin corbam bilem yokk

getirdikleriminde bazlarını atıcam zaten ama arkadaslar burda tekstil cok pahalı ya,, sebze meyvede aynı sekilde pahalı....elektronik cuzu işte...

gecenlerde dött kadar yogurt aldım 3 dolar verdim arkadas ya....getirebildiğinizi getirinn

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben en küçüğüyle geldim 2 tane ama yinede bir ezogelin corbam bilem yokk

getirdikleriminde bazlarını atıcam zaten ama arkadaslar burda tekstil cok pahalı ya,, sebze meyvede aynı sekilde pahalı....elektronik cuzu işte...

gecenlerde dött kadar yogurt aldım 3 dolar verdim arkadas ya....getirebildiğinizi getirinn

yaa böle yazdıklarını okuyunca içim cız edyor abi yaww... gittiğinden beri çorba çorba çorba...abi kargo yollıcam sana sonunda yawww...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa böle yazdıklarını okuyunca içim cız edyor abi yaww... gittiğinden beri çorba çorba çorba...abi kargo yollıcam sana sonunda yawww...
    walla hiç sorma dün en son paket corbamıda yaptım...

wal martta her bok var afedersinn,, corbada var,, ama içindee bin turluu otu etii doldurmuss konserveye hiç alasım gelmiyor......

kahvaltıda sorun yokta,, herzaman herzaman et yemekte olmuyor yaw,, arada makarna yapıyrm menemen falan ...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

yawww sen bi araştır ohio-sandusky'den senin orya kargo ne kadara gelir...valla kafaya koydum getircemm çorba...

kimsee yokmuuuu....
    sesini duyan yokmuuuu....
    biri yardım eli uzatsın bu çocuğa yaww...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

walla hiç sorma dün en son paket corbamıda yaptım...

wal martta her bok var afedersinn,, corbada var,, ama içindee bin turluu otu etii doldurmuss konserveye hiç alasım gelmiyor......

kahvaltıda sorun yokta,, herzaman herzaman et yemekte olmuyor yaw,, arada makarna yapıyrm menemen falan ...

Yemek konusunda yardımların için çok sağol. Makarna, ekmek, peynir, yumurta gibi ürünlerin fiyatları nasıl. Buradan ne getirmemizi tavsiye edersin.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı stormhik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yawww sen bi araştır ohio-sandusky'den senin orya kargo ne kadara gelir...valla kafaya koydum getircemm çorba...

kimsee yokmuuuu....
    sesini duyan yokmuuuu....
    biri yardım eli uzatsın bu çocuğa yaww...
    Yok yok gettiren arkadaslara var saolsun en sonunda sesimi duydular....hehe

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı roboelektronik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yemek konusunda yardımların için çok sağol. Makarna, ekmek, peynir, yumurta gibi ürünlerin fiyatları nasıl. Buradan ne getirmemizi tavsiye edersin.
    Makarna yumurta : türkiyeye göre biraz pahalı ama getirmeye değmez

muz: coook ucuz

diğer sebze meyveler : pahalı, 3 kg luk bir karpuz 4 dolar gibi...
    domates: 2dolar falan

ekmek: malesef benimm güzel taş fırın ekmeklerim burda yok,, soooyle ankaranın halk ekmeği olcaktı beyaw,, arasına penır zeytin domatess ...Malesef ekmekte pahalı,, yanii marketlerde Uno diye bildiğimiz dilimli ekmekler varya,, onlardan var ve bir tanesi 2 dolar gibi...

Peynir deseniz: paso krem peynir ve kaşar peyniri yada chedar peynırler var....fiyatları turkiye ile aynı sayılır...ama bizim güzel peynir çeşitlerimizden bir tanesii bilee yoook anasını satayım...beyaz peynir,, az yağlı,, cok yağlı,, örgü peyniri , erzincan peyniri falann,, off..malesef yok.....bulan varsa soylesin

zeytinde bulamadım ben essek kadar wal marta

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar bn lens kullanıorum lens solusyonu mu el çantama koyamazmıyım :S
    log jam restaurants -----lake george, ny

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ekmek: malesef benimm güzel taş fırın ekmeklerim burda yok,, soooyle ankaranın halk ekmeği olcaktı beyaw,, arasına penır zeytin domatess ...Malesef ekmekte pahalı,, yanii marketlerde Uno diye bildiğimiz dilimli ekmekler varya,, onlardan var ve bir tanesi 2 dolar gibi...

Peynir deseniz: paso krem peynir ve kaşar peyniri yada chedar peynırler var....fiyatları turkiye ile aynı sayılır...ama bizim güzel peynir çeşitlerimizden bir tanesii bilee yoook anasını satayım...beyaz peynir,, az yağlı,, cok yağlı,, örgü peyniri , erzincan peyniri falann,, off..malesef yok.....bulan varsa soylesin

Bilgiler için teşekkürler, çok sağol

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valiz hazırlığına başladım.kuru yemiş, halley, probis fln da koydum. gece acıkırsam yerim. gümrükte sorun olmaz dimi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Daha önce 4 defa ABD'ye gitmiş birisi olarak ve Bu Cumartesi yine gidecek birisi olarak:

Bavulunuza mümkün olduğu kadar az eşya koyun. Buradan çikolata vs gibi yiyecekleri götürmeye gerek yok. Orada bulursunuz. İlla yiyecek bir şey götürecekseniz, Türkiye'ye ve yörenize has bir şey götürün. Mesele, oradaki arkadaşım benden çay, lokum ve Türk kahvesi istedi. Hazır çorba da güzel bir tercih olur. Orada da var ama damak tadı farklı.

Orada, bulabilirseniz bazı yerlerde Türk marketleri var. Yani buradaki bir çok şeyi oradan da temin edebilirsiniz. Yakınlarınızda Türk marketi olmasa bile Wal-mart a her şeyi bulursunuz. Sonuçta orada da insanlar yaşıyor Herkes Türkiye'den yiyecek almıyor

Bir de geçen sene başıma gelen bir olayı anlatayım. Amerika'daki arkadaşım Denizli'li. Annesi bunları oğluma gönder diye bana bir paket yaptı. Paketi bir açtım, nereden baksan en az 7 kilo. İçinde fındık, fıstık, çekirdek vs dolu. Bir de yarım kilo kadar tarhana var. Neyse, emanettir dedik aldık. Bu arada, JFK'da ilanlarda et getirmenin büyük cezası olduğu yazıyordu. Neyse, kontrollerde bazılarının bavulları aranıyordu, bazılarının aranmıyordu. Sıra bana geldi. Adam dedi ki: Bavulunda yiyecek var mı? Bir an için arkadaşımın annesinin verdiği emanetler geldi aklıma. N'olursa olsun o tarhanayı ulaştırmam lazımdı arkadaşıma Adama, yok dedim, aramayacağını düşünerek. Adam bir de bavulumu aramaya başlamasın mı Neyse, önce fındık, fıstık vs gördü. Bunlar yiyecek değil mi? dedi. Ben de işi kurtarmak ve pişkinliğe vermek için, yiyecek var mı diye sorduğunuz zaman ben sıvı yiyecekleri kastettiğinizi düşünmüştüm dedim. Tam sıyırdım derken, adam bu sefer tarhanayı gördü. Zaten kimyasal bir silah gibi görüntüsü var. Bir de biliyorsunuz keskin bir kokusu oluyor. Adam şöyle şüpheli bir şekilde kokladı. Bu ne diye sordu. Şimdi bu elin Amerikalısına tarhanayı nasıl anlatacam. Türkçe bile nasıl yapıldığını tam anlatamam çünkü bilmiyorum. En sonunda, bununla çorba yapılıyor, bizim orada meşhurdur dedim. Adam birşey demedi bavula geri koydu. Ben de emaneti yerine ulaştırabilmenin gururu ve huzuruyla havalanından ayrıldım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar wallmartta liptonun siyah çayı var ama şeker pahalı burada, bi de tat vermiyor,haberiniz olsun biz de girişte bavulların didik didik arandığı kapıdan değil de başka kapıdan geçtik.görevli yemek getirdiniz mi diye sordu 2 kere hayır, hepsi kıyafet dedik,saolsun inandı da rahat rahat geçtik

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu valiz hazirlama olaylari cok bunaltici ya.
    there is nothing stopping me...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı holapsp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bn lens kullanıorum lens solusyonu mu el çantama koyamazmıyım :S
    evet bu konu benı de dusunduruyor.bende en azından kucuk lens kabını yanıma almak ıstıyorum, e malum ona da bıraz solusyon koyuyourz, acaba onu da alırlar mı kı elımızden? lensler gozume yapısır vallha 10saat yolda

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

cok sacma bence ona krısamazlar ya posetmidir nedir ona koyucaz ya sıvı seyleri onuda öle yapın.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

valla biberondaki sutu bile icin diyorlar oyle iceri aliyorlar...
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya doldurun herşeyi ben sucuk falan getircektim pişman oldum getirmediğime bavulun üstüne havlu sermiştim ben onun üstne de 2 3 hazır çorba bide konserve koydum göstermelik altta da börek ve kek vardı üsttekileri görünce bakmadı bile hatta bi arkadaş yemek var dedi açtırmadı bile ona

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı alper2005metu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bu konu benı de dusunduruyor.bende en azından kucuk lens kabını yanıma almak ıstıyorum, e malum ona da bıraz solusyon koyuyourz, acaba onu da alırlar mı kı elımızden? lensler gozume yapısır vallha 10saat yolda
    abi ben 2 tane lens suyu getirdim ama bence eğer sadece burası için yeni su alıcaksan alma. 320 ml lik su food lion da 9 dolar türkiyeden ucuz yani aldığına değmez.

ayrıca ne kadar yiyecek varsa getirin ben baya getirdim kimse tek soru sormadı ayrıca pişman oldum keşke 1 aylık yiyecek getirseydim bavulumda boş yer vardı

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

GÜNCELLEME......

Yukarda zeytin bulunamamıştır yazıyor ama,
    Wal Mart' ta zeytin bulunmuştur...

Geldi yine valiz hazırlık zamanlarıııı....

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

GÜNCELLEME......

Yukarda zeytin bulunamamıştır yazıyor ama,
    Wal Mart' ta zeytin bulunmuştur...

Geldi yine valiz hazırlık zamanlarıııı....
    Walmartdaki bir görevliye olives derseniz size yerini tarif edecektir.
    Olive demeyin anlamıyorlar
    Adamların iyah zeytinleri de çekirdeksiz ve tadı çok güzel,
    yeşil zeytinler de Türkiyedeki gibi olmasa da lezzetli.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

valla bu valiz kontrolü kadar hiçbişey beni germiyor!!!
    makyaj malzemelerim yada krem vs şeylerimi alır diye korkuyorum + yemek meselesi başlıbaşına bi problem!
    ilk günler için götürmek istediğim çoook şey var.sıvı hariç tabi.
    ama ya valizi açmak isteyen kıl bi görevli denk gelirse bana napıcam ve yemek var mı dediğinde nasıl yalan sölicem bilmiyorum! hele de hayır dersem açar ve atarsa onları sinirimden ölürüm sanırım oracıkta

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Geber.

.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bana mı dedin?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Bavul hazırlıklarında yeni bir tartışma mı başlıyor acaba

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu valiz kontrolü kadar hiçbişey beni germiyor!!!
    makyaj malzemelerim yada krem vs şeylerimi alır diye korkuyorum + yemek meselesi başlıbaşına bi problem!
    ilk günler için götürmek istediğim çoook şey var.sıvı hariç tabi.
    ama ya valizi açmak isteyen kıl bi görevli denk gelirse bana napıcam ve yemek var mı dediğinde nasıl yalan sölicem bilmiyorum! hele de hayır dersem açar ve atarsa onları sinirimden ölürüm sanırım oracıkta
    Atsın ya, dert etme sen...vardığın zaman yemek dısında diğer herseyi ordada bulabilirisn..yada duty free lerden alırsın..makyaj malzm vb...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mümkün olduğu kadar az eşya al yanına sora sıkıntısını çok çekiyorsun başımıza geldi bgizim
    amerikaya bavulu boş götür ordan doldur getir kesinlikle. fiyatlar ucuz pahalı değil kıyafet

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yok çok minumum düzeyde kıyafet koyucam zaten, yaşıcak kadar,mutlaka ordan bi sürü şey alırım çünkü, ve büyük, yarısından fazla boş bi valizle gidicem mutlaka. benim derdim yiyecek konusuyla ilgiliydi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks